tisdag 16 maj 2017

Svanarna....

Det här är jag just nu.....


En total missbedömning av temperaturen resulterade i långärmad tröja och vindjacka. Följden av det blev en massiv transpirering. Halv sex på morgonen och det var elva grader ute, det var ovanligt. Jag skänkte det en tanke sen släppte jag det, vad gör det att jag svettas mängder. Ingenting faktiskt.
Jag tog en liten lätt sväng på 6 km. En bra start på dagen.

En vända till bruket. Jag tog lite prover och cyklade en sväng ut till stället där vattnet från mina prover landar. Intressant må jag säga. Vädret var vackert och bruket ligger fint. Jag andades in havsluften och jag njöt. Jag såg på svanarna som sakta gled förbi och jag funderade på tvåsamheten. Jag vill bli en svan i nästa liv, jag vill ha samma partner livet ut. Det känns så nu i alla fall. Att jag vill bli en svan alltså ;)

Jag fick ett medelande om att jag väntade gäster från tevevärlden, vilket jag inte riktigt förstått tidigare. Jag har världens bästa jobb vilket gjorde det möjligt för mej att lätta tidigare för att hämta upp mitt mys.
När besöket kom visade det sej att jag jobbar ihop med inslagsproducentens bror. Världen är så sjukt liten. Jag gillar en liten värld. Vi hade mycket att prata om och det kändes bra. Myset stod för husesynen och den var ingående. Hon öppnade skåp och lådor och visade vad vi hade där. Ja det var bara att låta henne hållas. Blyg är hon då rakt inte ;)
Vi bjöd på glass och kaffe och hade en väldigt skön stund i solen på altanen.

När dom lämnat palatset för dagen drog vi över berget till min icke kaffedrickande vän för att hämta lite pimpning till dagens filmande. Det gäller att ha allierade överallt. Bra vänner är guld värda.

Mollie nattades och jag drog igång med att baka en kaka, helt otrolig, halv tio på kvällen stod jag och snodde ihop en nutellakaka. Vilken kapacitet.

Ja och idag är det alltså dags för brevutlämningen, det är så spännande så att jag håller på att explodera av nyfikenhet. Tänk att Linda kan ha med sej min livs kärlek i form av ett litet brev. Det är helt sjukt när jag tänker på det. Fatta vilken grej, fatta vilken tjej jag är, Jag har världens tur som får vara med på detta äventyret och just nu är det bara början. Hela detta året kommer att vara fullt med så mycket saker som är så långt utanför mitt vanliga liv. Vilka får en sådan chans?
Hehe. sånt hände bara Leonora Vilhelmsson.

Det behövs så lite ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar