onsdag 24 maj 2017

Morr....



Ja ha. Då var vi tillbaka i långa tightsen igen. Det var en kylig morgon jag tog en liten lätt tur på 6 km. En kompis kom cyklandes och vi växlade några ord. Hur underbart är inte det då klockan sex en vardagsmorgon. Jag gillar bykänslan där alla tjenar på varandra och gärna då också utbyter några rader socialt. Super trevligt.

Jobb stod på agendan och jag får vackert erkänna att jag levererade inte som jag borde, jag hade en bra dag men jag fick inte tummarn ur ändan att ta tag i måstena. Jag hade tankarna på andra ställen helt enkelt.
Jag var på ett par möten men nja inte heller där var jag riktigt närvarande. En cykeltur på lunchen för att lätta upp huvudet, men det gick sådär ;)

Jag har i alla fall levererat mina namn från breven till produktionsbolaget. Jag la även till att nu tänker jag inte titta i brevhögen något mer. Nu är det bra. Det kommer inte förändra något hur mycket jag än tittar där.
Egentligen skulle jag bara vilja välja ett namn. Ett namn räcker ju, bara det är det rätta namnet. Det är namnet på henne, hon, kvinnan jag ska dela resten av livet med.
Men spelreglerna ser lite annorlunda ut.

Myset blev hämtad av mormor för vidare färd till frisören. Det slog mej att min dotter klippt sej tre gånger och jag har fortfarande inte tagit tag i mitt eget hårsvall. Jag får skärpa till mej lite i det avseendet tror jag. Vill inte se ut som ett utegångsfår. Nej tack.

Jag hämtade upp Mollie och vi körde till simskolan. Det gick fint, men hon var lite småbusig, jag fick morra lite på henne och det är ovanligt i det sammanhanget.
Jag fick även morra på henne vid nattningen och det är inte heller så vanligt nu för tiden. Men igår var tydligen en riktig retdag både för henne och mej. Typiskt när dom infaller på samma dag.

Mellan morrandet så spelade vi i alla fall lite spel och målade lite teckningar. Det var en väldigt mysig stund.
Vi käkade lite mat, eller Mollie åt, jag är lite matnonchalant just nu, har ingen matlust.
För mycket tankar och känslor i omlopp tror jag.
Men jag vet även där att det inte är så stora bekymmer. Efter sista separationen åt jag inte fast föda på nio dagar. En fasta liksom. Kan kanske vara bra i bland.

Kvällen bestod av att försöka planera in helgen och en shoppingtur. Jag behöver nytt innehåll i min garderob. Siktet ställs in på Malmö denna gång frågan är bara när vi pusslat klart så vi kommer i väg. Lite morr även på det.


Lite stillhet sådär.....


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Kul att du trots (din liiite uppenbara *fniss*) förvirring lyckas få ihop ett någorlunda sammanhängande blogginlägg. Sympatiserar med dig 🎈

    SvaraRadera