måndag 15 maj 2017

Unik....

Min morgon...


Lite stel i första backen men jag tassade på. Klockan var sex och berget låg helt öde. Det fanns bara jag. Jag gillar det, jag behöver det. Jag gillar mej själv och att få vara med den man gillar är ju helt underbart. Vilket privilegier ;)
Eftersom att kroppen är inne i en läkningsprocess efter Marathonet så var jag mogen nog att ta en lite mindre runda. Jag hejdade mej vid 15 km berglöpning. Jag var hemma igen precis när myset vaknat.

Frukost och sen började vi spela steka ägg spelet. Vi lyssnade på musik och rätt som det var så var lilla fröken danssugen. Vi drog upp volymen på högtalarna och drog loss. Hysteriskt kul, det var längesen sist vi dansade och att klockan bara var nio på förmiddagen spelade oss mindre roll. Vi gör som vi vill.




Myset skulle till en kompis klockan elva så efter det var jag helt ensamt med min tid. Konstig känsla. Jag körde och handlade lite mat och frimärken. Vidare hem och fullt ös på högtalarna och sen satt jag bara där i soffan en stund, för att jag kunde.
Jag reflekterade lite över vad som hänt sista tiden och vad vänliga människor säger och gör för mej. Det är allt från blom bud, armbandsleveranser till ord som att du är unik Leonora och att ingen klär upp en mössa som du. Du är en heting och verkar vara en fin människa.
Det är fina saker och ord det. Jag vet ju att det finns en annan sida också. En sida med förtrödna (avundsjuka) människor, elaka människor och så vanliga knäppjeppar. Men hitintills har jag inte blivit utsatt för något otrevligt som jag sett som icke hanterbart.

Det finns ju även en annan sida av mej som inte uppfattas av människor som inte kommer mej inpå livet. Min kärleksfulla sida den visas inte upp för människor som inte visat att dom förtjänar den. Min hettsiga envisa och den sidan som visas upp mot människor som gått över gränsen i fiendeland den visas heller inte upp. Förvisso tror jag att alla människor har dessa sidor, i stor eller i smått så där är jag absolut inte unik ;)
Jag är from som lammet när jag blir behandlad med respekt och kärlek. Jag blir en vilde av respektlöshet, dumheter och falskhet. Sån är jag. Inte konstigt att jag gillar att hänga med mej själv ;)

Efter en stund men herr Winnerbäck i högtalarna och med brianstormning med mej själv var jag så redo att ta tag i tvätten.

Jag hämtade upp mitt mys från kompisen och drog vidare bums till Tant N. Vi hade en helt underbar eftermiddag i soligt läge. Vi smidde planer för framtiden. Frågor som kräver svar. Bra att få lite input från andra människor.
Mollie imponerades av trollkarlen och pratade om illusioner,
det imponerade på mej att en sexåring säger såna ord och förstår innebörden. Det är min dotter det :)

Det var en dag som gick i hundranittio och maten lagades sent på kvällen. Ibland får man tänja på gränserna.
En dag som brakar rakt ner i braiga lådan och det av olika anledningar ;)

Tjohooooo


Dansanta damer minsann ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar