lördag 13 maj 2017

Bonnaträff....

Ingen koskräck här inte..


Jag drog i väg och hämtade upp mitt mys på skolan. Vi körde vidare till posten för att leverera en hög med böcker av titeln Under regnbågen-i skuggan av lagen- som Adlibris ville ha av mej. När vi ändå var vid affären så köpte vi med oss lite gott att mumsa på under vår kommande färd.

Vi körde i över två timmar och jag måste säga att det sällskapet som jag gör roadtripperna med nu för tiden är ett sällsynt exemplar. De spelar ingen roll vart vi ska eller hur långt vi ska. Hon hänger glatt med. Vi lyssnar på musik, sagor och det målas teckningar och kollas på teve i bilen. Min dotter märks knappast av.

Vi kom fram och stora kramkalaset sattes igång. Det pratades oavbrutet och det skrattades ideligen. Jag befinner mej mitt i ett äventyr och det äventyret innefattar massa nya människor och det är så vansinnigt kul.
Vi hängde med ut i ladugården och kollade in kossorna. Mollie flinade när dom sträckte ut tungorna och slickade sej själva i näsan.
Vi lät kalavarna suga på våra fingrar men det tyckte Myset var äckligt, jag tyckte det var sött ;)
Vi lagade hysteriska mängde mat och alkoholen flödade. Men för den sakens skulle var det ändå helt okej. Jag brukar inte gilla att låta Mollie medverka på festligheter när människor blir fulla men det funkade faktiskt bättre än jag förväntade mej. Alla var superglada och urgulliga mot myset.

Urgulliga var även dom fyra små kattkällingarna som bonden hade i en låda. Myset var där nästan hela tiden, hon busade med dom och hon styrde upp deras mattider.

Titta så söt mamma ;)


Kvällen blev till natt och Mollie hoppade inte i sängen förrän efter tolv, jag slumrade inte in förrän efter ett och det är inte vanligt att jag är uppe så länge. Hej huvudvärk.
Morgon och frukost. Kossorna hade fått mat och vi tog en lååång frukost med fyra baljor kaffe innan vi tog oss ut för att titta till omgivningarna lite.
Vi pratade om våra upplevelser den sista tiden och det var skönt att prata med sju andra personer som upplevt ungefär samma saker. Vi förstod varandra.

Vi hade lite vadslagningar om vilka bönder som skulle gå vidare till stor 4:an och vilka som ska få följa med på ett litet annat äventyr. Vem av oss som får rätt får vi reda på kommande vecka, spänningen är olidlig.

Trötta, nöjda, belåtna och samtidigt fulla av energi begav sej myset och jag hemåt igen efter ett par superhärliga dagar. Vi räknar kallt med att det blir fler tillställningar när alla bönderna drabbar samman.


Hela gänget. Myset var fotograf ;)

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar