fredag 26 maj 2017

Svårköpt....

Dansande myset...


06:00 upp på berget och jag var långt i från ensam. En hög med hjortar passerade mej lite uppskrämt. Dom är vackra men skygga.
Några som dock inte var skygga var två harar som funnit varandra och tycke hade uppstått. Jag kom mitt i deras kärleksstund men dom brydde sej inte ett dugg. Jag log och tankarna tog självklart spinn i mitt huvud.
Det är ju precis så det ska vara. Att känna så starkt för någon så att hela världen lämnas utanför.
Jag längtar till jag har en kvinna så nära mej. Att jag är i bubblan som inget utanför kan nå in i. Jag tror på att det snart kommer att ske. Och jag är helt övertygad om att jag inte kommer tänka ett dugg på dom där två hararna när jag är i det läget ;)
Det var ännu ett löppass som jag kände en enorm styrka i. 24 km men jag hade hur mycket som helst till att ge. Men jag behövde ge tid till min dotter. Vi kommer vara i från varandra några dagar nu i sommar och vi är inte vana vi det. Så min tid med henne är dyrbar och min tid är svårköpt för andra som vill ha mej.

Mollie ville dansa. Så dans blev det.
- Jag tar stora småkliv mamma.
- Haha ja det gör du hjärtat.
Jag älskar hennes formuleringar och jag älskar när hon blandar stort och smått. Hon var sjövild till musiken och jag bara njöt.

Min icke kaffedrickande vän med son kom och vi hade lite uppdrag. Vi skulle köpa blommor och presenter för att ge bort på kalas. Vi drog till Mjällby kött och video. Det var trevligt. Betydligt trevligare att handla när man är flera. Vi fyllde hela vagnen. Jag kunde inte låta bli att köpa lite uteleksaker, mjuktennis och badminton, här ska ösas på i sommar.
Jag sneglade på ett kubbspel med men det är verkligen klökvarning på det spelet. Sist jag spelade det eldade vi upp kubbarn i grillen på natten, så mycket gillar jag det ;)
En mjukglass och lite inköp av mat. Vi stötte ihop med en kompis till myset och hon följde med oss hem för lek, hem och lunch lagades. Vidare blev det altanhäng hela eftermiddagen.
Mysets kompis blev kvar länge så lite mat i magen och lite närhet i soffan innan det var dags att gå till sängs.

Det var en bra dag och bättre ska det bli;)

Roligare än såhär blir det väl knappast att handla..


Jockarp.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar