fredag 20 oktober 2017

Ehhh Släpp det nu....



Jag skulle skriva ett blogginlägg men det var tvärstopp. Jag hade inget jag ville dela med mej av och det jag hade behövt skriva ville inte komma ut i mina fingrar. Jag undrar just vad det är som händer. Ena dagen brinner det i fingrarna på mej och andra dagar är det totalt likstelt i fingertopparna. Jag saknade känslan, jag saknade förmågan. En märklig men ändå skön upplevelse på något sätt. Jag väljer att se det positivt, att jag inte har så mycket inom mej som måste ut i textform. Jag är harmonisk helt enkelt.

Jag har lärt mej mycket det senaste året och en sak är att lära mej att släppa saker som jag inte kan påverka eller saker som jag egentligen inte ska försöka påverka.
Jag har fyra kollegor av det manliga könet. Jag säger nu väldigt ofta till de där herrarna när dom kickar igång på något att:
- Eh släpp det nu
Dom glor förvånat på mej och sen skrattar dom rakt ut och i nästa andetag säger dom. Ha, ska du säga som aldrig släpper något.
Tja svarar jag skrattandes, så var det innan men inte nu. Jag har lärt mej att hantera vissa saker på ett annat sätt.

En sak som är väldigt positivt med att jag lärt mej släppa vissa obetydelsefulla saker är att i och med mitt deltagande i Bonde söker fru så ser sej vissa människor ha rätten att skriva på sociala medier om saker dom "tror" har hänt i min historia. Bland annat om hur mina tidigare relationer har varit. Vissa har till och med sett sej ha rätten att höra av sej direkt till Tv4, det dom nog inte räknade med är att det är vardagsmat för tv att ta emot såna påståenden.
Jag ser det som helt galet att människor ens orkar lägga energi på att skriva mail till en Tv kanal och tro att dom ska svartmåla personer som medverkar i deras produktioner. Hur orkar man bara?
Ehh jag släpper det nu ;)

Släpp och lättsamt tog jag med mej min dotter till badhuset, där möttes vi upp av min icke kaffedrickande vän med tillhörande son. Mollie lämnade en inbjudan till sitt kommande kalas och var stolt över det.
Det var lite segt i bassängen till att börja med men sen var proppen ur och dom lekte super fint ihop. Mammorna kunde förgylla tiden i bubbelbadet. Gosse så skönt det var.
När vi var lagom skrynkliga piffade vi till oss lite och körde till ett mathak. Alla åt friskt, sjön suger så att säga ;)

Hem i fulle rulle och hopp i bingen bums. En toppen eftermiddag var till ända.

Kvällsmys...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar