fredag 13 oktober 2017

Kommunikation.....

Någon som vill ha tag på mej, upps ;)


Mollie var seg som gummi, jag fick inte liv i henne, hon var helt slut. Vissa morna är inte roliga alls, det räcker liksom med fem minuters fördröjning för att schemat ska spricka.
Hon var i alla fall glad när jag äntligen fick upp locken till hennes bruna små ögon.
Jag lämnade henne vid taxin och sa att jag älskar henne sen stängde jag dörren och gick in och drog på löparkläderna. 23 km i växlande väder, det bjöds på hällregn och det bjöds på sol. Jag funderade över det sär med att många känner en smak av depression när hösten kommer, jag förstår det inte. Jag såg så mycket ljus, så mycket färger och former och så mycket vackert på min löptur. Jag log och jag var nöjd över känslan av det vackra i stället för att se mörkret.

Hemma igen och jag hade lite mail att stöka undan innan Mollie kom hem från skolan. Jag hann även med ett viktigt samtal med min flickvän, kommunikation och förståelse är viktigt i en relation. Jag har inte högsta betyg i dessa ämnen men jag jobbar på och jag försöker att bli bättre. Vi kramades lite innan det var dags att brassa käk.
Älgfärsbiffar potatis och sås. Smaskigt som tusan.

Vi fixade lite med inbjudningskorten till Mollies kalas. Hon har jobbat med detta i ett halvår och än är det inte dags att ge ut dom, det är svårt för en liten tjej att förstå ibland.
Jag bokade även lokal till kalaset, denna gången blir det gympasalen. Det kommer bli toppen det.

På tal om kalas så duggar det tätt nu, lördag är det dags för ett och vi behövde köpa en lite present. Det styrde vi upp och efter det styrde vi ännu en dag mot badhuset.

Vår kära programlederska till bonde söker fru hörde av sej för att ställa lite frågor angående bilden. Hon kallade oss för Sveriges hetaste gaypar just nu ;) Om det stämmer vet jag inte men det var en fin komplimang helt klart. Vi svarade på frågorna och begav oss in i badet.
Skönt, mysigt och busigt. Min kära flickvän puffade i mej i den stora bassängen vilket uppskattades svalt. jag ogillar vatten som är kallare än 35 grader och här var det betydligt svalare än så, brrr.

Hem och Mollie kollade på Fångarna på fortet, det är hennes favoritprogram efter bonde söker fru då ;)
Vi tände ljus och drack kaffe i soffans hörn, en fin kväll.

Mollies avbild av bönderna ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar