måndag 16 oktober 2017

Familjemys....



En helg i familjens tecken, vi prioriterade helt enkelt oss själva. Mollie var förvisso på ett kalas på ett lekland men det var inte mycket tid vi var ifrån varandra.
Jag tog ett par löpturer men det var mer ett måste, allt för att vara förbered för det som komma ska, det drar ihop sej för 42 195 meters löpning ;)

Vi hämtade upp en väninna till Mollie och körde till Kristianstad. Vi lämnade av barnen på kalaset och sen körde vi in till stan. Vi strosade runt på stan och vips hade jag nya underkläder i spets och en ny kappa med tillpassande halsduk. Ett hål i plånbörsen blev det men jag hoppas kunna lappa ihop det igen.
Vi tog en fika vilket inte är vanligt sådär på tu man hand. Mysigt att bara sitta och titta på folk och sippa på en kopp kaffe.

En spontan middag med min kära sambos syster och hennes man, som av en händelse befann sej i krokarna. Det snoddes ihop en trerätters som om det var det mest naturliga som finns. Det var hysteriskt gott. Huvudrätten bestod av färskpasta, älg kött och en väldig massa örter och grädde. Gaaa vansinnigt gott. Det bästa var att det blev så mycket mat över så jag har två smarriga matlådor för kommande vecka, jobbet blir lite enklare när man vet att det finns något extra gott till pauserna. Jag längtar redan till lunchen.



Det hände en lite olycka med vårt vardagsrumsbord, Mollie målade en teckning där färgen gick igenom pappret, eftersom att bordet är gammalt fortsatte hela familjen att måla på det ;) Så jobbar vi.

Söndagen beslutade vi oss för att bara vara tillsammans eftersom att min kärlek ska befinna sej på annan ort en vecka och självklart ville hon ha mesta möjliga tid med mej och Mollie.
Vi var ute en stund på gården i det sköna vädret, men det varade inte så länge, vi fick avsnitt fyra av bonde söker fru och det ville vi se tillsammans. Så himla härligt det är att se alla underbara människor jag träffat genom programmet.

Eftermiddagen blev det bio. Filmen hette Ballerinan och Uppfinnaren, en mycket fin och sevärd film, inte kunde jag hålla tårarana borta denna gången heller. Barnfilmer är extremt träffsäkra känslomässigt.

Kvällen blev det spa i palatset, de bägge fröknarna som jag bor med låg i badet och bubblade och filosoferade, jag servade dom med än det ena än det andra.
Dom är allt bortskämda.
Dom drog på ansiktsmasker och det såg väldigt njutbart ut.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar