torsdag 12 oktober 2017

Förändra något för någon...

Med korrigerad text....


Jag lämnade palatset runt sju, det väntade kurs. Kursen Heta arbeten var allt annat än het. Lokalen vi befann oss i höll en temperatur på 12 grader. Jag avskyr det väldigt att frysa. Och att frysa inomhus är än värre. Pikarna väntade inte på sej utan vi haglade ner kursledaren med vad vi tyckte om temperaturen, vi gjorde det givetvis med glimten i ögat men efter sju timmar tror jag att han var ganska less på oss ;)

Hem en vända men sen väntade badhuset för mej och Mollie, jag gillar den aktiviteten och efter dagens kyliga kurs så satt jag i bubbelpoolen länge och myste. Mollie kröp upp i min famn och vi samtalade om saker som var viktigt i hennes liv. Vi kom hem sent så en macka och tandborsten sen var det bums i säng för min dotter.
Jag stannade kvar hos henne när hon somnat och jag låg där i godan ro och läste tidningen på mobilen. I flödet såg jag mitt eget ansikte och hejjade till. Vad i helvete var min fösta reaktion.
En bild på mej och Louise på en brygga, en bild som är väldigt speciell för oss, en bild som numera pryder vår sovrumsvägg, en bild som snoddes från mitt stängda instagramkonto i somras, en bild som jag då stoppade tidningarna att lägga ut och berättade i samma mening för dom att den är tagen från ett låst konto och publicerar ni den gör ni något kriminellt. Dom lät bli då men så i går kittlade det väl lite väl mycket så den las ut med texten Leonoras nakenbild visa romansen med Louise. Än ilsknare blev jag. Jag tog kontakt med pressansvarig på tv4 och vidare ringde jag upp snubben på Expressen som stod som ansvarig för artikeln och talade om att det han skrivit inte stämde och att jag var ledsen och besviken över att dom publicerat den vackra bilden utan att fråga oss först.
Han bad om ursäkt och vi korrigerade texten men lät bilden vara. Just för att den symbolisera så mycket kärlek och kärlek är något väldigt vackert.
Bilden kan faktiskt förändra, den är naken, full med kärlek och inte på något sätt arrangerad eller korrigerad. Den är helt enkelt bara tagen i nuet och det är sådan perfektion vilket gör den så otroligt vacker och speciell för oss.

Linda Lindorff var även hon snabb på tangenterna och hon beskrev bilden och vår kärlek så vackert så jag höll på att börja lipa.
Vi hade kontakt på kvällen angående bilden och hennes inlägg. Hon är fin Linda, vårt egna lilla kärlekstroll <3

Ja de var en väldigt känslomässig kväll men det kändes ändå fint när vi gick till sängs på kvällen.  Att vi faktiskt kanske kan förändra något för någon. Någon som inte så självklart som vi kan visa sin kärlek öppet.




Lägg till bildtext


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Helt fantastiskt underbar bild på er💖
    Jag rekommendera att spara alla sådana fina bilder och att sätta upp de lite här och där för att kunna påminna er hur fin kärlek är😍
    Jag och min fru gjorde några fina bilder ihop för något år sedan och det är så härligt att kunna se de bilderna lite här och där i huset.
    Det är så roligt att se hur lyckliga/kära ni är🌸
    Kram

    SvaraRadera