torsdag 26 april 2018

Damdejter.....

Det viktiga....<3


Veckan innefattar inte mindre än tre fantastiska damdejter så när jag lämnat Myset vid taxin var det bara att dra i väg på träff.
Frukostdejterna har blivit ett trevligt inslag i mina vardags veckor. Det är bra med lite socialt umgänge när Mollie befinner sej i bänkar där hon bildar sej.
Vi var på plats på frukosthaket en timme tidigare än vanligt, det på grund av att jag inte skulle springa min morgontur.
Vi mumsade mat, drog kort, filosoferade och glodde på folk. Detta pysslade vi med i fyra timmar ;)

Vi sa hej då och jag for hem för att hämta matlådan, det väntade ett eftermiddagspass i vedsvängen.
De stora samtalsämnet för dagen var att vi hade fått vår välförtjänta bonus, det resulterad i en lön på över 75 loppor. Jag hade kollegor som frågade sej om det verkligen stämde. Självklart sa jag flinande, nu har vi äntligen fått den lön vi förtjänar ;) Och staten får en rejäl del av kakan med och det är ju fint. (not)

Det där marathonet som jag sprang häromdagen, det satte sina spår minsann. Jag har fått bekymmer med en inflammerad stortå, detta är självklart inget nytt fenomen för en löpare. Men det gör ruskigt ont innan trycket släpper. Jag fick utföra en operation på mej själv för att slippa smärtan. Äckel varning. Men det bara öste vätska ur tån på mej, aj.
Jag körde med ett gammalt husmorsknep. En bomullstuss med ättika på. En tejpbit över den. Sen spatserade jag tjusigt fram i livet igen ;) Jag räknar dock kallt med att jag inom en snar framtid enbart har nio tånaglar. Ja det är vardag för oss långdistansare. Sommarsandaler hejdå.

Mollie blev upphämtade av mormor och dom investerade i jordgubbar. Lilla fröken Vilhelmsson har nämligen en plan för dagen. Jag är något rädd för att jag innefattas i den planen. Hua.

Nu väntar damdejt två för veckan, en lunchdejt <3

Livet i sin enkelhet....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar