måndag 30 april 2018

Potentiell fru?

Humf.....


Tänk att jag vaknade upp utsövd i soffan. Campen var helt okej för denna gången. Solens strålar träffade mej hårt rakt i ögonen när jag gläntade min ögon. Jag hör min dotters första ord.
- God morgon mamma.
Jag smälter, hon är så underljuvlig. Vi stannade kvar i soffan en stund till och tv sattes på. En otroligt chill morgon.

Jag tog motvilligt tag i livet. Palatset städades och bilen tvättades. Sanslöst effektiv när den sidan sätts in. Bra där Leonora.

Min damdejt tre för veckan kom med nybakade frallor, kakor och en vacker blomma. Det dukades upp med godsaker på palatsets stora ekbord och vi hade en fantastisk trevlig stund. Samtal om gammalt och nytt. Efter matintaget gick vi ut och hängde med Mollie på studsmattan. Sommarväder och det gör allt så mycket mer lättlevt.
Fyra timmar senare kramades vi om och sa på återhörande inom en snar framtid.
Jag konstaterade att jag har väldens bästa vänner, få men helt perfekta ;)

Myset och jag drog vidare i livet. Mot Ekohallen, lite diverse pinaler inhandlades. Sånt där trist bra att ha pinaler.
Hemma igen tog jag en löptur, jag höll nere längd och tempo. Jag träffade på en bybo så där stannade jag en stund och tjitttjattade. Härligt när vädret är bättre, människor är ute och människor ler.
När jag kom hem till undantaget startades grillen upp. Gosse vad gott.

Ja på tal om dejter, nu är det en ny vecka vilket betyder nya möjligheter till möten. Och idag ska jag köra 120 mil tur och retur för att träffa en potentiell ny fru.
Det finns nog en och annan som tycker att jag är en knäppjeppe som kör så långt för att ta en promenad och äta middag med en kvinna. Det är okej att tycka det. Jag tycker annorlunda.
Jag tänker klart passa på att gratta knugen på hans födelsedag nu när jag ändå är i hans majestäts hood ;)Jockarp.

1 kommentar:

  1. Visst är det vackert i vår huvudstad. Tog du en kik på de vackra rosa träden i Kungsträdgården.
    Fick se staden på sin vackra sida idag, jobbet har sina fördelar ibland.

    SvaraRadera