underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

onsdag 4 april 2018

Nya kärran.....Jobb ännu en tidig morgon, jag var allt annat än pigg när jag hoppade i min jeans och en sliten t-shirt. Borstning av tänder och sen iväg.
Vi hade mycket att göra och när ens kollegor inte mår hundra topp så får man ta en för laget så att säga. Så vi andra krigade på så gott det gick. Att snöflingor singlade ner och det väldigt tätt gjorde inte saken precis bättre. Det var blixtehalt i vedsvängen.

Jag har under ett par nätter byggt om i palatset och även köpt olika nya bilar, (i mina tankar alltså) Jag yttrade även det där om en ny bil för mina kollegor och dom tyckte att jag skulle googla runt lite. Jag hittade en kärra på en firma inte så långt får mina hoods. Det passade perfekt, Jag slog dom en pling och frågade om den bilen var leveransklar under eftermiddagen. De kan den vara blev svaret. Bra då svänger jag inom.
Ja och vad hände, jo jag lämnade min Suv och fick med mej en helt annan kärra hem. Ett rejält hål i plånbörsen blev det med minsann. Men kostar det bara pengar så är det ju billigt ;)

Jag körde hem och lilla fröken Vilhelmsson ville provåka. Vi tog en torgarunda och sprätte lite i snön ;) Vi provade att prata lite i telefonen i bilen, nja jag har inte riktigt kläm på alla knapparna än men det har jag nog snart tänker jag. Hur svårt kan det vara.
Vi körde hem och parkerade och lastade in saker som är ett måste att ha i en bil. Såna saker är allt ifrån ficklampa, kniv, tamponger, hudkräm, halstabletter, tuggummi, paraply, signalkläder, vantar och lypsyl. Ett helt överlevnadnskit alltså, Ja så nu är vi redo för helt nya äventyr.

Jag tog ett löppass, för dagen valde jag ett intervallpass, det var tufft men kul, svårt var det också att hålla reda på alla tider så jag fick skriva ner tiderna på handen. Det var ett kort men intensivt pass vilket var skönt. Jag ville hinna med att mysa med Mollie och en kopp kaffe i soffan under en filt avslutade min dag.

En hjälpande hand :)

Jockarp.

2 kommentarer:

 1. Grattis med din nya bil
  Jättefin

  SvaraRadera
 2. Grym bil!👍
  Vad är det för ring som är på din hand??😉
  Kram Angela

  SvaraRadera