underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 12 april 2018

Olagligt....

Äntligen klarar hon ta sej upp på kuben..


Myset vinkades av med i taxin och jag tog ett löppass. Mördabacken var saknade och jag drogs dit. Hon var en enkel match för dagen. Go känsla den där ostoppbara.
Hem och en vända i duschen, jag satte upp håret okammat, jag hade inte tid att kamma det, min dejt väntade mej.
Mot cafét och till frukosten. Jag parkerade kärran utanför och såg en lappLisa. Humf. Jag växlade några ord med Lisan och sa att jag kommer befinna mej på cafét och min bil står där, och så pekade jag. Är det några problem så får du säga till mej. Okej? Japp blev svaret.

Vi hade en fin frukost som varade i tre timmar, vi surrade och drog kort. Fina, ljusa och lätt tydda kort. Det kändes väl i mej, dom landade helt rätt. Skönt.
Vi tackade för oss och gick ut. Ingen p-bot på min bil men det gick inte lika bra för min vän som stått parkerad exakt lika länge som jag. 400 hundra spänn blev straffet för att hon inte blev lika bra kompis med LappLisan som jag. Och jag skrattade så jag höll på att göra i byxan över det inträffade. Ja hon blev väldigt sur ;)
Jag konstaterade i det ögonblicket att det kan löna sej att vara översocial, min sociala förmåga sparade 400 spänn åt mej...Bra där. Jag fortsatte och flina hela vägen till Mollies skola och inte blev det mindre kul när hon bombaderade mej med tjuriga mess över det inträffade.

Myset och jag drog till ICA och veckohandlade, vi tjitttjattade lite med personalen och diskuterade kaffepriserna, hej småstad.
Vidare upp till skolan igen för att hämta en liten lekkompis som skulle följa med hem till byn. Barnen går i samma klass men i olika grupper vilket gör att dom slutar olika tider, men detta var en bra lösning. hämta, handla hämta.

Tjejerna hade en super eftermiddag och jag satte mej i söderläge och tittade på dom när dom lekte ute i trädgården. Dom fixade mat själva, dom år och drog igång att spela spel. Fyra timmar senare vinkades kompisen av och myset och jag kollade till veckans läxa och sen blev det chillidill i soffan.Jockarp.

2 kommentarer:

 1. Alltid lika härligt att läsa din blogg. Blir liksom lite glad av all det positiva 👍🏻 Livet ska vara enkelt att leva 🙏🏻

  SvaraRadera
 2. Hej mina ord får komma från denna låt som jag ofta sjunger
  ( Ed Sheeran) Perfect
  Tänkar på dig varje gång, lyssna gärna på den så vet du
  Kram

  SvaraRadera