tisdag 19 januari 2021

Öst-väst......






Det är sällan vi har ordentligt med snö i söder men det kom minsann rikliga mängder, vilket strular till det mesta. Men det finns en annan sida av det och det är vackerheten. Och den väger minsann upp det en hel del. Kennet och jag har varit uppe på berget och lekt i orörd snö, Mollie har åkt pulka i skolan, precis så som det ska vara vintertid.

I helgen var vi på västra sidan av vårt land, där var det snöfritt, men vägen upp till Göteborg bjöd på 16 minus, det var så kallt så det rök på vägen vilket gjorde vår resa lite besvärligare än vanligt. Men upp kom vi. Och gosse vad jag har saknat min tjej, det var 14 långa dagar sen jag sist såg henne. Det är på tok för länge det.
Helgen blev lugn, vi var ute vid havet och hoppade på klipporna, vi värmde oss inomhus med varm choklad. Livet var rysligt enkelt.

Årets första semla var ett faktum, som vanligt smakade det mer, men för dagen stoppade intaget vid en ;)
Vi vände hem mot öst på söndagskvällen och det blev sent innan myset hoppade i lopplådan. Det väntade skola för henne dagen efter och som väl är så är hon inte så känslig så upp och iväg kom hon.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar