fredag 25 mars 2011

Delikata mediaproblem :)


Hade ett mycket intressant samtal härom kvällen.
Samtalet varade i över en timme, jag vet inte än vad det kan leda till i framtiden, men förmodligen till något stort, jättestort till och med.
Längden på samtalet berodde på att det som diskuterades var mitt liv, det liv som jag blivit tilldelat att leva, de liv som verkligen ballade ut på alla plan sen den dagen för snart sex år sen.
Det liv som innehållit de mesta av de mesta.
Det livet jag alltid kunnat bestämma över själv, men som min sk fru såg till att jag fick omarbeta.

Vi pratade om allt från mötet med min sk fru till födseln av de åttonde underverket, vi pratade om vad vi kunde göra med allt detta, de som kallas livet. Mitt liv.
Vi avslutade med att vi skulle fundera lite var och en på sitt håll, och höras igen om en vecka och stämma av, personen på andra sidan luren var lika noga som jag med att vi inte skulle göra något som skulle kunna skada mej eller i framtiden Mollie.
Det vet man ju aldrig, men vi ska göra allt för att det ska bli så.
Men som jag sa så kommer jag aldrig kunna hålla detta hemligt för min dotter om jag så ens hade velat de, så jag känner att vi lika gärna kan köra på, och då menar jag i full fart framåt.
Som en vän brukar säga, den enda gången du behöver backa är när du ska ta ny sats.

Jag räknar helt kallt med att jag kommer få faca homofober och andra grupper som inte har samma filosofi som jag, men jag får försöka ta de.
Jag får helt enkelt gå längst fram ännu en gång.

Jag har fått andra delikata problem i form av media, nu bråkar två av Sveriges största kvällstidningar om min story, den ena vill vänta för att kunna ta foto av myset och mej, och den andra vill köra redan i helgen, ja bollen ligger hos mej, men vad väljer man, den största utan foto, eller den något mindre med foto, varför kan man inte både ha kakan och äta den?
Jag tror att jag ska jobba vidare idag på det hela men skulle jag trycka på kör knappen för den största kvällstidningen i Sverige så kan ni redan i morgon läsa om hur skevt landet Sverige är, kolla i så fall in sidan sex i tidningen, skulle jag trycka på kör så ska ansvarig politiker kommentera frågan, inga små potatisar som plockas upp här i Jockarp.
Jag förstår att det är ett fruktansvärt hett ämne, jag har mail kontakt med två andra stora tidningar som är super intresserade av att skriva om detta.
Inte nog med det, även ett filmbolag är nu med i leken, jag herregud vad ska man säga, det ser ut att bli en spännande vår det här.
Vad är det som händer?

Vad de gäller min lilla solstråle så har hon ju fyllt fyra månader, och bästa dolan var här med en liten gåva till myset i går, hon skulle öppna själv, lilla damen.
Lilla och lilla föresten, vi var ju bvc med igår, vikten är numera 6340g och hon stoltserar med en längd på 61 cm över vattenytan.

Näpp nu ska vi fortsätta med vårt liv, mycket på spisen idag, men som sagt håll ögonen öppna, det är mycket på gång för töserna på berget.

Paketdax :)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar