lördag 12 mars 2011

Namngivning..

Morgon bus :)

Det blir ett kort inlägg, för det är en stor dag på Månsagården idag.
Och förberedelserna är i full gång.

För det är nämligen Lördagen den 12:e Mars.
Det var en väldigt stor dag för ett år sedan.
Jag jobbade eftermiddagsskiftet på bruket, men fick köra men en nödlögn om att en av mina hästar var sjuk,
så jag kommer att bli försenad, väldigt försenad.
Det var nämligen dax för ägglossning.
Danmark nästa.
In i bilen och iväg, jag och då min underbart fantastiska sambo, som ställde upp till 100% på mej och vårt förhållande, drog iväg söder ut.

Vi fick tid 13,00 in i det lilla mysiga och ombonade rummet, lugn och avslappnande musik sattes på. upp på lilla britsen, min hand i älsklingens hand, hon lutade sej över mej och sa att hon älskade mej och att vi minsann skulle lyckas nu på sjätte försöket.
När förberedelserna var klara så släppte hon min hand och gick för att göra sitt "jobb" det var nämligen hon som sprutade in dom små simmarna i mej.
Det var ett vackert ögonblick, även om man inte trodde på att det skulle funka denna gången heller så var det en viss känsla man fick varje gång man var där nere, en känsla av tro en känsla av hopp.

Som sagt det är idag på dagen ett år sedan, och vad passar då bättre än att ge min vackra dotter officiellt sitt namn på denna dag.
Klockan fyra är bjudningen igång, det är ett trettiotal gäster inbjudna, släkt och vänner, människor som betyder mycket för mej, och indirekt också för Mollie.
Jag är glad över att så många tackat ja till inbjudan, med tanke på att det nu varit lite upp och ner vad det gäller det mesta i mitt liv den sista tiden.

Jag tror och hoppas på en super fin dag för mej och mitt allt...återkommer i morgon.

 Färdig dukat, nu saknas bara blommor, maten och gästerna :)

Fullt upp i Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Åh, vad fint ni har gjort <3 Du är en helt enastående människa och mamma till vackraste Mollie och jag är så glad att få vara en del i era liv. Kärlek till Jockarp <3 syns snart <3

    SvaraRadera
  2. Å va fint du har dukat vi kommer snart kramiz

    SvaraRadera