lördag 3 mars 2012

Nagelmålning...



Min stora tjej gick fram och klappade i mina ögon lite väl hårt på en liten tjej på fem månader som låg på golvet under ett litet gym. De är minsann svårt att veta hur stark man är.
Jag fick hejda henne och berätta att hon skulle vara försiktig, då gick de bättre och intresset för den lilla tjejen avtog, intresset tappades helt när en katt kom förbi.

Det är verkligen märkligt hur barn reagerar på olika saker och vad som fångar deras intresse.
Samma sak är det med mina egna intressen, dom har ändrats drastiskt sen jag blev mamma, ett av mina nya intressen är att möta människor och höra deras livshistoria och även då lufta min. Detta tillfredsställdes under förmiddagen i går då vi var på besök i metropolen Asarum hos en person som jag lärt känna på ett synnerligen märkligt sätt.
Hur som helst var det trevligt och innehöll både god fika, givande samtal och uthämtning av mobiltelefon, flexibelt värre :)

Hemåt bar det och givetvis skulle de tas en tur på berget, jag hoppas och tror att alla som hade möjlighet befann sej utomhus igår, för det var helt underbart.
En långtur på berget och inför sista backen stötte vi ihop med morbror med familj. kusinerna tog hand om den då gående lilla Mollie, vi följde med dom hem och blev bjudna på en snaskig middag kaffe och lite provsmakning av de i mina ögon något tidiga påskgodiset.
Jag ställde upp som manikyrmodell och tio små naglar målades i alla möjliga färger, de gör mej inget, de enda jag tycker är lite jobbigt är doften av lacket, jag får nästan kväljningar.



Det blev en aktiv afton för myset och vi traskade hem ganska sent, de var en vacker kväll och jag försökte mej inte ens på att räkna stjärnorna, de var på tok för många som följde vår väg hem till borgen.


En trevlig och vacker dag.
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar