måndag 5 mars 2012

Stava Rätt eller stava fel?

Groggblandaren nummer ett :)


Kass natt slutade i en lång sovmorgon, myset var uppe och gastade på natten, drömfas möjligen, inte vet jag men alla vet så mycket om barn och jag gör det inte.
Jag försöker helt enkelt bara överleva och ha de så bra som möjligt på vägen.
Sunt förnuft har jag levt efter och kommer så att göra men jag är intresserad av andras kunskap eller ska jag säga tron på att dom besitter en kunskap som dom kanske inte alltid gör, det är iallafall roligt att höra allas åsikter om vad som händer i mitt och Mollies liv :)

Ja efter den något långa sovmorgonen så kom vi så äntligen iväg till grannbyn och till vänner för en promenad.
Vad ska jag säga? Mes, löjlepotta, gamling, lök,fjant och så vidare, ja jag höll på att flina ihjäl mej när min vän kommer ut ur huset hurtig som tusan med sonen på ryggen MEN iklädd ett par stavar.Hihi Förvisso var det ju vasaloppsdags men hallå.
Jag frågade med skrattet i halsen om hon tänkte ha dom med på vår promenad och det tänkte hon.
Efter att vi samtalat en stund i det som i mina ögon är de löjligaste som finns så gav jag mej och tillslut tänkte jag inte längre på att hon var tvungen att ha stavar för att gå.

Hmm...


Efter promenaden blev de som vanligt fika och barnen busade fritt, det är underbart att se att dom leker ihop nu mer och mer.
Jag kan inte låta bli att tänka härliga tankar om att dom kanske blir vänner för livet, eller till och med att det kanske är min blivande svärson som leker kuddkrig med min dotter på 15 månader, ljuvliga tankar.

När Mollie sen somnade och tog en middagslur så passade jag på att köra in lite ved, hade jag inte fnittrat innan på dagen så fick minsann synen av mina målade naglar i kontrast till den något manliga sysslan vedkörning mej till att skratta hejdlöst, ibland behövs det inte mycket för att man ska balla ut i ett skrattanfall och jag välkomna det klart.

Tjusigt värre ;)


Promenad med min käre bror som jag nu mera sällan träffar på grund av ändrade arbetsförhållanden blev det och jag kände att jag verkligen saknade det. Att nästan behöva bestämma träff för att vi ska kunna ses, det är inte okej.
Vi käkade tacos ihop och Mollie och kusinerna dansade till den väldigt populära banan mannen.


En braig dag....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar