onsdag 6 februari 2013

Årets bok....

Myset och en kamera :)


Förmiddagen slutade som så ofta med näsan över en bok, dagens bok var djurungar. När vi kom fram till sidan där det var ett lamm på bild sa jag till Mollie att till våren kommer vi att ha ett får och ett lamm i hagen. Vidare bläddrade lilla fröken, hon skulle sen ha pingviner, elefanter, sälar, björnar, tigrar, grisar och små katter i sin hage. Jag kände väl där någonstans att det inte var riktigt genomförbart.

När vi skulle klä oss inför dagishänget så skulle det sättas ett mys på tväre. Gahh de händer sällan att hon protesterar men dom gångerna det händer bli jag tokig.
Jag bet ihop och började sjunga -klappa händerna när du är riktigt glad- Jag tror aldrig hon har hört den innan för hon stannade nyfiket upp och protesten avtog. Jag började sen -pussa mamman när du är riktigt glad puss puss- Och så gjorde vi det några gånger och sen flinade vi båda två. Jag har räknat ut hur jag ska få små pussar av min lilla sötnos nu, hon är annars lite snål med just den varan.
Hon somnade i bilen in till skalbaggen, ja så går det när man ska vara upp och väcka tuppen varje morgon.
Jag for hem och hoppade i löparskorna, det kändes ovant, tror det var en hel vecka sen sist, men att vila sej i form är tydligen melodin, jag kapade fem minuter på min runda innehållande mördabacken, jag kände nu att jag måste pressa mej lite, visst att man ibland ska springa lite lusigt och bara njuta av att det rullar på och den vackra naturen, men ska man få några resultat så måste man nog pressa sej någon gång ;) Inte har jag spytt än efter ett löplopp så det finns nog en hel del till att ta av.

Cykel är kul...


Okej att jag vet att jag kanske låter lite kaxig just nu och att jag kanske inte riktigt tror att det kommer att inträffa, men nog måste jag få drömma lite med va? och det är en dröm och tanke som inte egentligen är omöjlig.
Det har varit QX galan, en gala för hbtq-personer där det delas ut priser i alla möjliga kategorier, året hetero, varför nu den är med kan man ju fundera över, årets homo, årets film, året bok med mera. Där tänker klart jag stå som segrare med åretsbok nästa år, vad sägs, hade inte det varit roligt?
Det tycker jag iallafall ;) Okej jag kan väl nöja mej med om jag bli nominerad. Okej först ska jag kanske nöja mej med att skriva den klart, hihi Eh drömma lite får man väl...

Färdig drömt och till verkligheten på bruket. Jag körde så det rök, vi hade tågvagnar med björk som skulle lossas samtidigt kom det långtradare i en jämn ström, vidare ska produktionen hållas igång. Vi hann knappt slicka oss runt munnen så mycket var det att göra. Kul.
Vi tramsade som vanligt lite över komradion och sen lyssnade vi på vi i femman och skrattade hejdlöst åt vissa frågor (och svar) Vi är grymt lättroade inget snack om den saken :)

När jag kom hem låg Mollie och morbror och sov helt utslagna i soffan, Bror min körde hem och Mollie bar jag försiktigt in i sängen, hon rörde inte en fena. Det är tuffa dagar för lilla fröken. Men snart är vi ju lediga igen.

Och jag är tuff :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar