onsdag 20 februari 2013

Spännade framtid.



De var en tung dag igår, och nu var det inget psykiskt, nej den biten har jag ganska bra koll på just nu. Men sömnen på bara några timmar efter nattartbetet gjorde att att kroppen kändes seg som kåda, ögonen sved och jag var inte i den fysikska form jag är van vid.
Myset blev hämtad på skalbaggen och vi for upp i skogen med kusin och fikakorg. Jag börjar bli innerligt trött på vinter och snö just nu, Mollie fryser efter en liten stund och blir gnällig, jag vill njuta av det vackra men det är omöjligt. Sur, var är våren?

Löpningen såg jag som smått omöjlig, snö i mängd som en skollinjal på berget gör att jag inte ger mej upp där, jag riskerar mej inte, ej heller landsvägen var farbar för mina nya löpardojer. Humöret i botten, men jag rådde minsann bot på både det ena och andra bekymmert. De slog mej att vi har ett gym på bruket och där inne finns ett löpband. Innan jobbet sprang jag på det. 8 km och det var busenkelt, varken motvind eller backe, det gick som tåget alltså. De enda problemet var att maskinen blev strömförande, jag kunde inte närma mej själva maskindelarna med mina fingrar, ett tag tyckte jag till och med att håret på armarna ställde sej upp. Jag pratade med en jobbarkompis om problemet och det visade sej att han hade samma bekymmer som jag. Jag tror att vi får sätta elektrikern på det problemet.

Åtta timmars natttjänst följde sen, det snöade åter stora delar av natten men humöret försöks hållas på topp, visst svajar det ibland, natten är ju inte alltid jättelatjo. Sängen vore mysigare :) Men vi klarade oss utan några större fadäser och timmarna rullade på.
Hemgång och väckning av mys, frukost och skalbaggen nästa. Endast ett par timmar på dagis, för i dag väntar knattebio. Här ska käkas popcorn :)

Jag har en intressant telefonintervju under eftermiddagen idag. Det kommer bli så grymt spännande. Framtiden är spännande.
Men först lite sömn.


Jockarp.

4 kommentarer:

  1. Du är duktig som kämpar på men det är viktigt att prioritera sömnen för att både kunna klara av dina fysiska ansträngningar men även att ta hand om Mollie! Kämpa på du är grym och det är alltid lika inspirerande att läsa din blogg. Även om vi har tre barn och som oftast roddar de var för sig så har vi inget nattjobb och vi kan dela allt annat... Hoppas våren snart kommer till Jockarp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ida vad gullig du är.
      Jag hoppas allt är väl med er fina familj och att vi ska kunna ses med dom små nån dag och ja våren är mer än väl välkommen.

      Vänligen Leonora

      Radera
  2. Du Leo, ni måste jorda ner löpbandet på gymmet, den ström ni känner är statisk elektrisitet som uppstår av att du springer så j...a fort. Kanske du kan sälja lite ström till bruket?
    MVH
    En gammal arbetskamrat från SEN.

    SvaraRadera
  3. Aha tack för tipset, antingen får man alltså springa saktare eller hitta jorden ;)
    Ta hand om dej.

    Vänligen Leonora

    SvaraRadera