fredag 8 februari 2013

O la la. Nya skor....

100 mil i dessa är väl inte omöjligt ;)


En heldag med min löparkompis och hennes grabb. De började redan vid niosnåret med en utfärd till Kristianstad och löplabbet. Ny skor skull provas ut, vi kände att det var dags att skaffa ett par nya juveler att ha på fötterna inför det kommande loppet, vi är tvungna att springa in dom några mil först. Jag var inne på att hålla mej till dom gamla beprövade asics skorna, men såklart vill jag se vad som fanns på marknaden.
Vi körde fotkontroll och löpteknikstest på löpbandet.
Tre skor att välja på och inga hade färgen rosa, skönt. De första var ett par grymt snygga och supersköna asics skor, dom andra var ett par av märket saucony och dom var om än möjligt ännu skönare, det tredje paret gick bort direkt, dom kändes inte bra. Men det andra båda var så lika både trevnaden på foten och utseendet. Tuffingen vågade testa saucony hur fel kan det möjligen bli? Nu längtar jag bara efter att få ge mej ut och testa dessa bägge skönheter en dag. Så lite som gör att man får en nytändning.

Är det fika mys så är det...


Vidare körde vi till barbacka så barnen fick leka lite, vi satt och surrade över en kopp kaffe och tyckte att livet var allmänt trevligt och oss tillmötesgående. Vi pratade om vår gemensamma resa som de snart är dags för, vi ser framemot de så sjukt mycket just nu, att resa ihop och att barnen som kommer så bra överens ska med.
Ekohallen en sväng och inköp av några munkar av munkkillen utanför sen bar det hemåt. Promenad på ett snöbeklätt berg följde, det var tungt uppför med vagnarna, men de gick och snacket fortsatte. Bägge ungarna somnade och sov till vi var hemma igen. Munkarna och kaffet slank ner.

Fullt lass :)


Efter att vi blivit lämnade själva i borgen igen intog myset badkaret, hon lekte med sina små delfiner som hon döpt till mormor och morfar, mamma och Mollie, som jag älskar livlig fantasi :)
Uppkrupna i soffan med russin och en vattenflaska satt vi sen och kollade på Dora, vi var lite slitna både jag och lilla fröken. Vi måste snart ha lite ledigt tror jag :)

Min lilla stålkvinna ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar