onsdag 19 februari 2014

Arbeit macht frei....

Mot dagis....


Pang. Tretton timmar en måndag på bruket, det hör inte till vanligheten. Jag lämnade mitt sovande mys och jag kom hem till henne i samma status. Dessa dagar gör mej inte det minsta lycklig.
Dessa dagar är tuffa men jag väljer ändå att se det på ett positivt sätt. Dessa dagar är få och så är det inte för alla föräldrar inte. Nej vissa har det så fem dagar i veckan. Få timmar vakna ihop med sina barn.

Hon hade varit lite ledsen när fröken flickvän lämnat henne på dagis, men som vanligt gick det över snabbt. Kvällen hade för myset varit bra. Lilla fröken bonus hade äntligen kommit hem igen och Mollie hade längtat så vansinnigt mycket.

Min dag var bra den med. Jag började med ett projektmöte, vilket känslomässigt går lite upp och ner. Fortfarande vet vi så lite och det är så många om och men det hänger på. Vi söker svar men dom uteblir ideligen.
Passet med mitt skift förflöt på bra och jag vände hemåt Jockarp vid tio snåret.
Lite närhet med min tjej sen var det godnatt.

Tisdagen innehöll jobb även den. Men innan dess blev det en vända till gymmet. Det var välbehövligt.
Det gick utomordentligt bra. 8 kilometer på löpbandet plus en massa dragande i maskinerna. Efter avslutat pass blev det en vända in i bastun och svettas ut de sista. Goekänsla.

Jobbet gick bra, men det var ett grymt inflöde av ved, det var i samma kaliber som när Gudrun härjade och hade välte ner stora delar av vår uppstående skog. Det var plattan i mattan alltså.
Grabbarna var något bittra på mej eftersom jag glömde kanelbullarna som jag utlovat dagen innan. Jag gör ett nytt försök att komma ihåg dom i dag ;)

När jag kom hem sov alla barnen och Mollie hade hunnit med att kissa ner sej i sängen. Det händer inte ofta men hon hade busat och med det givetvis blivit törstig och hällt i sej mängder med vatten före sänggång.
I lilla minis mun poppar det upp tänder likt popcorn i en gryta, så humöret där är väldigt ombytligt. Men det är på övergående hoppas vi.

Fröken flickvän och jag hamnade i sängen och där låg vi och pratade om hur dagen varit. Dessa minutrar i livet är guld värda och jag hoppas verkligen att det är något som vi för all framtid kommer att uppskatta och fortsätta se som viktigt.
Bra dagar trots lite väl mycket jobb alltså.

Ett flygande mys :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar