torsdag 27 februari 2014

Morfin....

Upp stiger solen :)


Fönsterkillen kom redan klockan sju. Tidig uppstigning alltså. Jag hjälpte honom med dom sista tre och sen blev det en tallrik gröt i vanlig ordning.
En löptur i mördabacken gjorde hela mej harmonisk. Jag älskar den där känslan när kroppens egna morfindos sprids ut i varje liten del.

Bilen skulle besiktigas, det var första gången sen den kom från fabriken. Det gick ganska smärtfritt, en tvåa på parkeringsbromsen, men det bjuder jag på. Och jag har nu en väldigt bra bilkunnig kille i min närhet så han fixar det lätt som en plätt. Och priset är mycket bra. Jag älskar tjänster och gentjänster. Natura har sina fördelar :)

Kidsen fick några nya kritor som man kan måla med ute, detta är en mycket trevlig sak och fantasin ser inga gränser.
Jag var dom behjälpliga en liten stund med att göra en hage sen fick dom fria tyglar.
Min terapitimme startade med ens. Vedkärran triggar mina tankar och jag gillar det. Vilket privilege att kunna förena nytta med nöje och välbefinnande.
När jag kom tillbaka var dörren rosamålad och väldigt väldigt vacker. Hehe kreativitet.

Tuffaste bönan ;)


Fönsterkillen kom tillbaka med alla fönsterna och även dessa var perfekta. Lyckliga är vi.
Middag med svärmor sen bar det in på bion i stan. En söt liten film som heter Tingeling. Filmen skulle sändas 3D så det var glasögon på.
Jag blev fundersam när filmen började, den kändes inte alls 3D, något var nog fel. Glasögonen åkte av.
Det skulle visa sej när vi gick ut och andra klagade på att den inte sändes i 3D.
Det fantastiskt service inriktade och trevliga bioägarna kompenserade då alla biobesökarna med en varsin ny biobiljett och en tia i näven på varje biljett. Det kallar jag schysst och mycket god service. Tack Scala bio i Sölvesborg.

Vi vinkade av svärmor och drog vidare. Popcorns stinna blev vi sittandes en stund i soffan innan det var dags att knyta sej.
Det var en dag som åkte ner i braigadagar asken med ett pang.

Åhhh Hopp....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar