tisdag 11 februari 2014

Omorganisation...

Vissa jobb är bättre än andra ;)


Vissa dagar får man omorganisera, gårdagen var en sådan dag. Jag skulle tidigt till jobbet och tanken var att Mollie bara skulle vara på dagis som 15timmars barnen. Ja, tanken var att fröken flickvän skulle lämna bägge tjejerna och hämta dom efter sina fem timmar på dagis. Men nej en dubbelsidig öroninflammation satte stopp på den geniala lösningen.
I stället fick vi låna in Mollies morfar till att lämna henne på dagis. Jag kände att det inte var läge att lämna myset innan fem en måndag morgon, förmodligen hade inte funnits någon att lämna henne till.
För att lösa hämtningen fick vi ta hjälp av mormor, hon slutade klockan tre så hon fick ta med myset hem.

Själv körde jag en överfull dag på bruket, det var sysslor allt i från städning, skyffling, spolning till studiebesöks planering. En spännande och givande dag alltså.
När man är ute extra träffar man alltid på en massa människor som man nästan aldrig jobbar med annars.
Jag lärde mej mycket om fatlagrad mackmyra under mina arbetstimmar. Intressant.

Jag tog ett pass på gymmet innan jag for hem, det är så roligt att se på folk som är där. En del tar det lugnt och lyfter lite, sen snackar dom en stund. Jag känner att jag inte riktigt är där. Jag kör på i ett rasligt tempo tills jag är klar, lite återhämtning hade säkert inte varit fel, men jag känner ändå av lite av tidspressen. Jag öste alltså på och ömsom sprang och ömsom lyfte jag på en massa saker.

In i bilen och hem, myset hämtades och hem till borgen.
Fröken bonus var piggare men inte pigg.  Vi hängde i soffan stora delar av kvällen.
Fröken flickvän behövde komma utanför husets väggar lite, hon behövde lite fysisk träning.
Eftersom att alla såg ut att hålla sej på benen så tog även hon ett pass på gymmet. Det var nog välbehövligt. Heltidsmamma är ett ganska tuff jobb ibland. Jag vet vad jag pratar om ;)

Fröken bonus knoppade in soffan och fröken mini fick jag med på fall. Det var bara myset och jag kvar som kunde kolla på Dora, sitta nära och pilla i håret. Lite kvalitetstid sådär en måndagsafton.
Nattning av mys och jag och fröken flickvän tog en vända i badbaljan. Grymt avslappnat efter en dags arbete och en vända på gymmet.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar