tisdag 23 september 2014

Barnvakt....

Uppe på berget ;)


En heldag med mitt mys. Vi startade med en långtur på berget med hundarna. Grabbarna fick nys på ett rådjur vilket dom satte efter i en raslig fart.
Vi fortsatte att promenera, dom fick vackert komma när dom kom.

En vända till stan för att köpa lite pinaler till det kommande lerbaket. Önskan om lila lera skulle tillfredsställas. Vilket det gjorde så fort vi kom innanför dörren.
Helnöjd blev myset.

Vi fick kaffebesök i form av min bror. Kanelbullarna åkte ner i full fart.
Vi pillade lite på min nya dator, vilken jag inte är helt nöjd med. Tangentbordet är inte tillräckligt känsligt vilket resulterar i att de missar vissa bokstäver när jag har farten upp. Detta skulle justeras.

Jag var något sliten i kroppen efter loppet så jag tog det försiktigt. Träning bryter ner, vila och kost bygger upp. Jag byggde under hela gårdagen :) och medans jag gjorde det kollade jag upp lite olika möjligheter till barnvakt. Jag är just i detta nu lagom trött på att be mina nära om barnpassning varje gång jag har för avsikt att göra något skoj utan Mollie. Det känns inte helt optimalt.
Känslan av att stå i tacksamhetsskuld till någon och även känslan av att vara beroende av någon i min familj för att jag ska hitta på något gör mej emellanåt kräkfärdig.
Nej Mollie är så stor nu så jag tror det kan funka med en barnvakt.
Vi beslutade att skicka ett brev till Femtifem plus och ställa frågan där om det fanns möjlighet till barnpassning.
Men svaret drog ut på tiden så jag sökte andra vägar. En väg var FB och jag är så väldigt glad över mina kontakter där som glatt delade med sej av sina kontakter och även själva kunde tänka sej att ställa upp.
Jag tror att det kan bli superbra ;)

Så här glad kan man bli av lila lera )

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar