lördag 27 september 2014

Lipsill....



Vilken tur att vi har hundar så att dom kan väcka mej, det var det första myset sa när hon slog upp sina bruna ögon. Jag log åt hennes glada kommentarer i den så tidiga timmen.
Gröten slank ner sen var det dags för promenad på berget. Mollie fick för dagen åka i vagnen, hon var nöjd med det.
Vi tog en kopp kaffe efter promenaden och Mollie åt tio stycken av mormors köttbullar. Hur får det plats liksom?

Hela palatset städades så att det skulle vara helgfint. Det blev skinande och all disk och tvätt styrdes upp. Så himla skönt att det är ur världen så att fokus kan läggas på familjen resten av helgen.
Det var dags för fredagsmys. Vi packade väskan med badkläder och drog till Karlshamn. En timmes bad ensamma i ett badhus är ju lyxigt och så lyxigt hade vi det.
Vi var i barnplasket och vi var i lugna bassängen. Vi gjorde som vi ville.
Vi duschade varmt och vi tog en sväng i bastun. Vi hade alltså en härlig eftermiddag ihop.
På vägen hem ringde myset till Amerika för att prata med mormor. Dom pratade om vilken som var mormors favorit choklad, inga stadshemligheter alltså :)

En snabbträff med fröken flickvän sen skulle vi på olika håll. Hon skulle festa loss och jag och myset skulle terra kusinerna.
Det var pizzafredag och myset åt glupskt upp en halva capricciosa, jag tog resten.
Det busades på en stund och sen blev det häng i soffan. Mitt lilla troll satt emellan sina kusiner och hon styrde dom med järnhand när dom ville komma åt och dela ostbågeskålen ;)
Lite tittande på lilla sjöjungfrun sen tackade vi för oss. Timmen började bli sen.
Halv nio sov hon som en stock och jag satte mej i soffan och storbölade till filmen om Jappeloup, herregud vad man börjar bli känslig....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar