onsdag 10 september 2014

Gympa dags.....

Kullebyttad ;)


Jag vaknade av att min dotter fnittrade, det väckte min nyfiken, varför så fnittrig klockan sju på morgonen.
Jag fick mitt svar snabbt. Hon kom inhoppandes till mej och berättade att när hon fyller år ska hon trycka sitt ansikte i tårtan precis som Pippi gör. Hon berättade det med en sån inlevelse och hon kunde omöjligt stå stilla, det kröp i hela hennes lilla goa kropp.
Hon lugnade sej och vi kunde ta oss ut till frukostbordet gemensamt. Till frukost ville hon ha en kokt potatis. Ja, varför ska man snöa in på gröt och yoggi ;)

Fröken flickvän tog henne till dagis och jag körde åt andra hållet, mot bruket.
Jag hade en mycket givande dag och en sittning med NCC som ska bygga delar av vår nya fina fabrik. Vi hade goda samtal och dom liksom vi ser på säkerheten och arbetsmiljön på ett mycket allvarligt sätt. Inget ska ramla mellan stolarna gällande personsäkerheten.

Mormor tog med myset hem när hon slutat jobbet och förberedelserna för gympan startade omgående. Som hon längtat efter bamsegympan och nu äntligen var det dags.
Jag var sen så jag hann inte träffa mitt mys innan gympan men jag snörade på mina skor på direkten och sen sprang jag en sväng som avslutades i gympahallen.
Hon såg så himla stor ut och hon såg så vansinnigt lycklig ut där hon sprang och gjorde banan varv efter varv.
Mormor var glad hon med ;)

Hemma stod maten på bordet, delikata laxburgare, potatis och sås. Nytt recept och nya smaker, goda smaker.
Fröken flickvän sa hej och så var det dags för hennes träning. Hon ligger i hårdträning vilket jag tycker är bra. Förståelsen ökar för varandra när båda ser det som viktigt att hålla sej i form och träna det som får en att må bra. Vi gillar måbrakänslan.
På tal om det så anmälde jag mej till ett halvmaraton lopp i Bromölla om ett par veckor. Formen ska vässas ;)

På kvällen var det nagellacksmålning för fröken flickvän i soffhörnet och jag satt där och bara njöt. Det är så fruktansvärt mysigt när hon sitter och fjotlat med sina naglar. Det är så tjejigt och så ogayigt. Jag älskar det.

Upp och ner ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar