tisdag 2 september 2014

Lådbil....

Väldans tjusig....


Vilken händelserik natt jag hade på jobbet.
Jobbet gick samma gilla gång som vanligt, men middagsrasten blev något mer händelserik än den brukar.
Det stektes köttbullar i köket så att brandlarmet sattes i gång. Detta larm är kopplat direkt till brandstationen så branbilen kom.
Detta var tydligen andra gången det inträffade sen vi fått tillgång till vårt nya manöverrum och kök.
Utryckningarna är inte gratis så en översyn och kanske en flytt av branlarmet vore nog lämpligt.

Myset hade sovit hos mormor och henne skulle jag lämna på tusenfotingen, hon satt och åt stekt falukorv när jag kom innanför dörren. Här snackar vi hotellfrukost ;)
Hon blev gnällig när det gick upp för henne att hon skulle till dagis, det var inte poppis alls.
Hon blev lite mildare när vi fick stanna för att tre rådjur skulle passera vår väg.
Lämningen blev lite utdragen men tillslut var hon vid gott mod så att det kändes bra att köra hem och lägga sej ett par timmar.

Jag träffade på fröken flickvän som hastigast innan läggdags, vi har inte setts på hela helgen så självklart blev det ett kärleksfullt möte.
Hon drog till jobbet och jag i bingen.

Jag hämtade mitt lilla mys mitt i melliset på dagis och hon var på toppen humör. Dagen hade varit perfekt. Vad som hänt vet jag inte men någon hade uppenbart pratat om lådbil med henne. Hon var helt insnöad i ämnet och jag kände att detta blir en kreativ eftermiddag.
Mycket riktigt. Lådbil byggdes, jag lyckades styra bort en stor bil och dom små gick med på att bygga en liten som dom kunde köra emellan sej. Jag fick ofra några gamla Mr musik skivor för ändamålet, men det var det ju helt klart värt.
Resultatet blev lysande ;)

En cykeltur i byn efter middagen fick avsluta barnens kväll. Mollie slog dit utan saga, en puss på pannan sen sov hon gott min lilla ängel.

Rally....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar