torsdag 11 september 2014

Tiden går....

Specialklädsel i pannrummet ;)


En helt orörd härlig dag tornade upp sej för mej och myset. Den skulle vi fylla rejält.
Efter frukost packades badväskan och vi körde till Karlshamns badhus. Det var skolbarn på plats för att lära sej simma, vi störde dom inte utan höll oss i den lilla poolen och i poolen där det ska vara stilla och lugnt, det var inte vår grej det precis. Mollie lekte valross och delfin i denna lugna pool.
Men lite folk gjorde att jag lät henne hållas.
Hon dök och var mer under än över vattnet. Hon flinade och sprutade vatten om vartannat.

Vi bastade en liten stund sen blev det duschen och påklädnand. Självklart hade hon en liten burk innehållande riskakor med sej. Dom satt hon och snaskade på när jag klädde på mej.
Vi tackade för oss och åkte in mot stan, vi hade ett uppdrag. In på gröna skylten för att investera i en flaska. Priset på den var över två hundra kronor. Champagne är minsann dyrt ;)

Myste var sugen på mat och hon valde gula M :et, mej spelade det kvitta. Hon blev nöjd och det var ju skönt det.
På vägen hem somnade hon i bilen helt slut efter badandet och den delikata måltiden.
Jag var sliten jag med så jag hällde mej på soffan en stund. Myset lekte med lera och gjorde korv och glass till mej.

Klockan började dra ihop sej till att fröken flickvän skulle sluta jobbet och vi hade planer för kvällen. Tanken var att myset skulle med men vi mötte mormor på vägen in mot stan och där lämnade myset mej och åkte hem med henne.
Upphämtning av flickvän, inom en vända på kommunhuset och avläggning av röster inför valet, pust nu är det gjort vilket är skönt.
Rösten föll som vanligt åt höger, inget annat alternativ finns för mej. Inte just nu i alla fall ;)

Vi drog vidare till bibblan och dumpade av några böcker och sen var det skåneland som var målet. 25% rabatt i tygaffären, herregud, vi gick fulständigt bananas där inne och räkningen blev lite väl saftig, men vi svalde undan och gick glatt därifrån men påsen full av tyger.
Vi tog ekohallen när vi ändå var igång, den notan blev inte kuligare den precis, men kostar det bara pengar ska man väl vara glad ;)

Middag lagades och matlådor las. Läsning för mitt lilla mys och så var den dagen slut.
Herregud vad tiden går.


Lika som bär ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar