lördag 8 augusti 2015

Dagsblandning....

Hehe, kreativt som tusan...


Dagen började med en löptur, det är hur underbart som helst att springa förbi guldgula kornfält och känna lukten av den mognande säden. Dofterna är alltid starkare fram mot hösten då luften är fuktigare och just då är det helt underbart att sakta jogga fram bland sädesfält och potatisfälten då blommorna står i full blom. Lättlevt.

För ett par dagar sen på min löptur såg jag en skylt som någon kreativa människa gjort ;) skylten gav kommunen en rejäl box på näsan om att vi inte är så viktiga i vår del av kommunen. Mycket turister rör sej under sommartid på denna vägen.
En journalistkompis såg detta som spännande och jag lovade att visa honom platsen. När vi kom dit var problemet åtgärdat, snabba ryck men är det verkligen sånt som behövs?
Vi diskuterade detta och jag suckade besvärat när jag berättade att det förmodligen bottnade i att det inte är några politiker som kommer från eller lever i våra delar av kommunen. Jag tror tyvärr att det är en stor del av att allt går så väldigt trögt. Trist.




Myset och jag roade oss under dagen med att cykla och plocka blommor, när vi tröttnade på det drog vi mot stranden. Innan vi nådde stranden tog vi en avstickare till morfars jobb. Några varv med greenkeepern så var vi nöjda där. Ett par mysiga timmar följde sen på stranden. Vi badade och gjorde droppslott. Vi åt pannkakor med inslag av sandstrand. Det knastrade till i tänderna då och då.

Kvällen bestod i att lägga ner kräftburar. Jag är övertygad om att de stora bjässarna inte kommer spatserar in i burarna, jag tror nämligen att det är lite tidigt och att dom ömsar skal just nu. Men visst spänningen är ju helt klart smått olidlig :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar