söndag 30 augusti 2015

Sommartal och kräftor......

Kul med trolleri.....


Morgonstund med en liten tös som slingrar in sej runt mej, helt underbart.
Vi låg och småpratade en stund innan myset ville kolla lite på morgon teve, jag la en filt om henne och pussade på henne sen gick jag in i sängen en stund till. Lyxiga helgmornar.

Vi åt lite knäckebröd sen var vi redo för dagen. Miljöstationen skulle besökas. Vi lastade king caben full med bröte från badrummen sen drog vi. Jag träffade lite känningar på stationen som jag blurrade med en stund. Mycket folk gjorde att det blev snabb blurrat för att inte stoppa hela kön.

En kopp kaffe på undantaget sen var det tvätten som skulle hängas på strecket, Myset var mej behjälplig. Hon gillar hushållssysslor.
Efter arbete väntade lite pyssel. Pärlpattor levererades, jag pillade ut olika färger och myset la dom på plattan. Team arbete.

Jimmy Åkessons sommartal gick av stapeln i stan och för första gången var jag på plats. Det var mycket folk och fint väder, nog om det.

Vidare drog vi ut på lister för att kolla in en trollkarl vi känner, han hade föreställning på Rökanatten, en tillställnings som återkommer årligen. Det var varm och trevligt Och myset tyckte det var superkul.

Dagen gick mot kväll och nu kände vi åter sug av fiska lite. Vi beslutade oss för att fiska kräftor. Vi agnade burarna och rodde ut. Myset rodde som vanligt och hon fixade även med att lägga i burarna, hon kan hon ;)
Det låg en håv och skräpade i bilen så den tog vi med oss och gick en vända vid kanten, jag håvade upp en hel hög med kräftor och Mollie tränade på att våga hålla i dom små kräftorna. Det var skräckblandning på det. Men hon gjorde det faktiskt. Det var en helmysig kväll.

Vi tar det med ro....


Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar