måndag 3 augusti 2015

Helgaktiviteter......

Tjoho.....


Helgaktiviteterna har varit många. Vi började med nostalgidagen i Hörvik. Vi gissade vikten på ålen, vi åt stekt ål, fiskade i fiskedammen och vi tog lotter. Det roligaste för myset var att åka med i scouternas fina pinnihopbundna karusell ;) Jag var grymt imponerad, Myset åkte varv på var och hon tjöt av glädje.

Från Hörvik tog vi en vända hem och hämtade upp kusinen och morfar för att bege oss in till stan till att fiska. Dagen fångst lät sej inte vänta på sej. En fin abborre drog kusinen upp bums sen blev det en lång väntan tills vi åter fick napp, nu fortsatte det att nappa i en hisklig fart. Nio fiskar tog vi med oss hem till byn. Hemska roligt för stor och för liten.

Kvällen bjöds det på kräftskiva. Detta var väldigt trevligt. Vi hade tävlingar och åt gott. Myset fann sej direkt och barnen hade väldigt skoj hela kvällen och natten. Dom pausade lite i leken med att krypa ner i sängen och titta på Dora utforskaren. Fem små söta barn i samma säng. Helt underbart att se.
Kvällen blev sen och myset var helt färdig när vi kom hem. Jag bar in henne halvsovande.

Det fems gäng :)


Söndagen startade med en löptur för mej och min löparkompis. Klockan stannade på 1,4 mil och det var en fin runda och jag kände mej i god form. En enkel löptur vilket var skönt.
När jag kom hem hade myset precis blivit väckt. Här snackar vi sovmorgon.
Jag duschade och myset badade. Det var nämligen dags för kalas hos en kille på hennes dagis.
Hon ville absolut inte att jag skulle lämna henne själv på festen och jag respekterade den för dagen lilla prinsessan. Men efter en kvart frågade jag igen om jag skulle stanna eller om hon ville vara på festen själv. Du kan köra nu mamma om du vill blev svaret.
Det blev en vända på en loppis för mej, fröken flickvän och svärmor efter den blev det kaffe hos svärmor i ett härligt sommarväder.
Jag hämtade upp min dotter ett par timmar senare och hon hade haft det kanon på kalaset vilket var glädjande.

Självklart pärlades det en hel del under helgen, fantasin ser inga gränser och det levereras hiskiliga mängder pärltavlor.
Vi tog en cykeltur som slutade med att cykeldäcket exploderade och måste bytas, så kan det gå.
En kvällsfika hos kusinerna fick avsluta vår fina helg.



Prinsessan af Månsagården :)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar