lördag 22 augusti 2015

Ögonblick att minnas....

Fiske pågår....


Lite flex på morgonen fick det bli för att jag skulle lämna mitt lilla mys på dagis. Det är inte så ofta och jag tycker att det är supermysigt. Jag pratade lite med fröken sen var det en stor kram och en puss. När jag stängde grinden om mej såg jag min lilla dotter i fönstret, självklart skulle vi vinka på varandra.
Bruket fick inte användning av mej förrän klockan åtta. Sen var det minsann all in. Två telefonkonferenser och en massa andra möten. Full fart med andra ord.
Det har varit en ovanligt lång vecka, fem arbetsdagar på en vecka det är verkligen inte vanligt att jag jobbar full vecka, men nu väntar semester ;)

När dagen var slut så kom fröken flickvän och hela familjen och hämtade upp mej vid grinden på bruket. Utfärd väntade. För dagen övergav vi stränderna i Sölvesborgskommun och angrep Karlshamnskommuns guldkorn. Nytorpet är ett vackert ställe med två sjöar precis bredvid varandra och där emellan finns det grillplatser. Korv grillades och kaffet dracks, helt underbart. Fröken flickväns syster kom och joinade oss. Barnen lekte och hovade fisk. Super mysigt med glada nöjda barn.

När vi kom hem till byn angrep jag tvätten av bilarna, det var verkligen behövligt.
Vid nattningen läste vi en ny saga och vi skrattade hejdlös, den var så rolig så vi fick läsa den en gång till. Världens mysigaste nattning, puss och kli på ryggen sen sov mitt mys.

Jag tog en välbehövlig löptur på berget, det mörknade snabbt så jag fick korta ner min tänkta väg och innan jag var hemma var det helt svart.
Jag kom hem till vindrickande tjejer som satt och myste under filtar på altanen. Stearinljusen var tända, vilket ögonblick.

Det är skillnad på fisk och fisk :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar