lördag 2 januari 2016

Brand.....

Städdags...


Sovmorgon till halv nio, jo jag tackar jag. Vi hasade oss upp och jag gled runt i mina långkalsonger, långkalsongströja och mina underbar cashmere sockar. Jag frågade vad som önskades till frukost och svaret blev enväldigt pannkakor. Jaha, då så, dubbel sats pannkakor brassades och vi välte i oss en hög.
Myset och jag gick ut för att köra ved, det gick bra fram till hon slog dit på en isfläck och sen var det jobbet över för hennes del. Hon gick in och började pyssla med fröken flickvän i stället.
Jag fyllde hela källaren med ved, gott att börja året så.

Det är även gott att börja året med en löptur, 27 km sista dagen och 19 km den första dagen på året. Jag levererar just nu och kroppen känns oförskämt stark. Jag var pigg när jag kom hem efter min tur som jag även denna dag fick sällskap dom sista km av fröken flickvän, för dagen tog hon cyklen, löpningen var för tråkigt tyckte hon.

Myset var hos mormor och morfar och myste, när jag kom stod kaffet på värmning och jag bjöds på en kopp.
Hem och en dusch och sen fick vi besök av svärmor som hade med sej en födelsedagsgåva till mej.
En superfin brandsläckare. Nu ska den bara sättas upp med.

Senare på kvällen kom även min bror med familj och även där kom en brandsläckare som gåva på min födelsedag. Jag älskar presenter som är nyttiga och som främjar säkerheten.
Efter kaffet drog vi i gång med sällskapspelandet. Alla var med och det blev livat. Myset har vissa problem med att inte vinna så förlorade hon så ville hon genast vara med i ett annat lag.

Kusinerna avslutade besöket med att läsa en godnatt saga för myset, hon somnade inte men hon tyckte det var väldigt mysigt.


Kusinmys....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar