onsdag 27 januari 2016

Paris....

Här i vimlet vill jag vara ;)


Jobbet krävde sitt och det var skönt att komma igång igen efter en veckas slapp. Jag fick stora kramen av några av mina kollegor, super mysigt. Dagen gick fort och jag fick stämpla ut med lite jobb kvar, myset skulle på gympa.
Jag hämtade upp henne och vi hann till och med ta en snabbtur till bibblan. Vi var i stort behov av lite nya böcker.
På väg till gympan hade hon högläsning för sin mor.

Gympan gick bra och jag hade förberett henne på att jag inte skulle vara kvar, föräldrarna skulle nämligen inte få delta denna terminen, inte förra heller egentligen men det brydde sej vissa inte om, detta beteende förstörde då något för oss som förberett våra barn. Frågan blev ju självklart. Varför är deras mamma och pappa kvar och inte du mamma, tja vad svara man på sånt?
Hur som så funkade det fint och jag gav mej ut på en löptur, den gick ruggigt snabbt och varade i 7 km. Bra där ;)
Myset hämtades och middagen serverades sen stupade hon i säng över högen med böcker. Underbara lilla tös, hon älskar att läsa och jag uppmuntrar det självklart.

Jag fick en glädjande nyhet till mej när jag befann mej på kanarieöarna  och det var att jag lyckats med att få tag på en startplats till Paris Marathon. Att möta våren i Paris har jag gjort förr, men jag har aldrig mött den löpandes på Paris gator i hop med 44000 andra människor. De ska bli en fantastisk upplevelse.

Fröken flickvän önskade sej massage och de fick hon i ett sovrum där massvis med ljus av stearin tändes. Hon var underljuvlig i ljusets sken. Massagen övergick till smekande händer över ryggen och småprat. Det var en lugn och skön stund även för självaste massören.
Ett par skrattanfall som uppkom från minnen från vår resa störde stämningen något men ibland kan man inte sluta flina.

Tisdag morgon skulle starta tidigt för mej, alkokontroll på jobbet betyder väckning av tuppen.
Jag var verkligen helt slut när klockan ringde redan vid fem.
En puss på fröken flickvän sen bar det iväg. Det var dags att fånga dagen.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar