fredag 1 januari 2016

Mat och löpning....


Förrätt....


Sovmorgon och hopp i löparkläderna. Ingen mat i magen, jag hade fullt pott från födelsedagsfirandet.
Jag drog ner mössan, upp med scharfen över näsan och sen drog jag i väg.
Rundan slutade på 2,7 mil och dom sista kilometrarna fick jag sällskap av fröken flickvän, det piggade upp.
Den känsla jag fick på gårdagens löpning den får jag inte allt för ofta. Det var nämligen så att jag var så pigg efter dom sprungna milen så att jag hade lätt kunnat fortsätt någon mil till i samma tempo med samma leende på läpparna. Den känslan är en otrolig upplevelse för en löpare.

Vi drog igång med lunchen, för dagen blev det varmrökt lax och potatis. Alla åt friskt vilket är ett sundhetstecken. Lite sorterande och lite val av kläder följde sen. Vi skulle alla ha klänningar till den kommande nyårsmiddagen. Fint ska det vara.

Det var beslutat om trerätters middag och alla hjälpte till.
Förrätten bestod av pilgrimsmusslor för oss vuxna, myset ville ha stjärnmackor i stället. Hon berättade att hon ätit pilgrimsmusslor på dagis och att hon inte uppskattade det. Jag har svårt att tänka mej att så har varit fallet så jag småflinade lite åt hennes berättelse.
Huvudrätten var hummer och till det en helt utsökt risotto by ala Vilhelmsson. Mollie valde här korv och potatis så det fick hon. Efterrätten blev en chokladhistoria med glass, den gick hem även hos lilla fröken
En helt otroligt god middag och vi parkerade oss inne i palatsets sal. Lugnt och metodiskt tog vi oss igenom menyn.
Kaffet avnjöts i biblioteket när myset hade somnat.
Somnade gjorde även vi. Det är det bästa med att vara vuxen, man gör lite som man vill och det kan man säga att vi gjorde till 100% mellan 2015-2016.

Gott nytt 2016 alla ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar