söndag 24 januari 2016

Kanarieöarna.....

Här låg dom ;)


Kanarieöarna har aldrig varit någon favorit precis men på detta ställe jag befunnit mej den senaste veckan har det verkligen levererats.
Det har varit anpassat för barnen och det var populärt. Att poolen var uppvärmd till i princip kroppstemperatur resulterade i att dom små låg i plurret från tidig morgon till sena eftermiddagen. Första dagarna var extrema då var dom bara uppe en vända för att äta och kissa. Helt perfekt.
För oss vuxna gjorde det självklart resan väldigt enkel just med tanke på att barnen var nöjda. Nöjda och glada barn resultera i de samma på dom äldre.

Lollo och Berni fick stora kramen och vi deltog och tittade på teatern som utspelade sej.
Barnklubben under dagarna var också den perfekt till tjejernas ålder. Det pysslades, målades, lerades och gjordes ansiktsmålningar. Det spelades golf och boccia.
Vi åt glass efter varje måltid och favoriten var choklad. Lyxigt värre. Måltiderna var ofta och väl tilltagna, det fanns allt onyttigt och nyttigt att välja på.

Kram, Kram...

Jag hann trycka in några mils löpning under morgontimmarna. Det ljusnade ganska sent och strandpromenaden var lurig på sina ställen, då det var småstenigt och lite gropigt. Jag tog det säkra före det osäkra och sprang på gångvägen iväg på turen och strandpromenaden på vägen tillbaka.
En dag tog jag en utflykt till Puerto Rico. Jag fick fråga några om vägen och dom pekade upp i bergen. På en slingrig stig sprang jag till bedårande utsikt.
Löpning när den är som bäst.

Morr....


Konflikterna har varit få, en något större fick mej att inse vad som är viktigt i livet. Men efter ett nattligt samtal kom vi fram till att missuppfattningar är en grej som inte får komma i vägen. Några förklarande meningar kan ibland vara det som krävs för att det inte ska bli en höna av lilla fjädern. Vi är två i tangon och vi lovade varandra under dansen att försöka tydliggöra saker för varandra om oförståendet knackar på dörren. Kärleken är stor mellan oss, det som gäller nu är att låta den yttre påverka minimeras.

Resandet med tre små barn gick bra och en stor eloge ska ges till tjejerna som höll ihop trots att planet var försenat 12 timmar på vägen hem, trots att tåget gick sönder i Hylie och vi fick byta tre gånger för att ta oss hem. Dom kämpade på.
Vi vuxna kämpade på vi med. Och det blev betydligt enklare när vi pratat med våra försäkringsbolag vilka skulle betala ut 12 tusen till oss på grund av förseningarna. Resan nästa betalade sej ;)

Sammanfattning lite enkelt skulle blir. Mycket sol, varmt och skönt, varma härliga pooler, god mat och dryck. Glada barn och enastående försäkringsbolag.

Tillsammans....
Ett stort tack till resesällskapet.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar