måndag 25 januari 2016

Pulka....



Sovmorgon och förmiddagen fortsatte sen lugnt.
Alla var nog lite sega efter resandet och alla nya intryck.
Jag fick hjälp av fröken bonus med att ge hästarna vatten och vi småpratade om djur i allmänhet. Intressant.
När alla kände sej lite mer vakna och redo drog vi in till stan i gemensamt trupp. Jag blev avsläppt vid ICA där dom andra skulle veckohandla. Själv skulle jag andas in lite Sölvesborgsluft under en löptur.
Sandade vägar under mina fötter bjöds det på, det hade jag kunnat se mej om i stjärnorna efter i mina egna hoods just nu. Jag hoppas att förändringens vindar kommer att blåsa gällande de norra kommundelarna.
Turen slutade på 12 km och det kändes underbart.
När jag kom till svärmor var kaffepannan på och det smakade underbart gott.
Tjejerna tittade på Pippi och åt smörgåsrån. Festen fortsätter ;)

Vi tackade för oss och vände hemåt nöjda och glada. Hemma drog köttbullsrullandet igång. Lilla mini har tjatat i ett par dagar om köttbullar så för att tillfredsställde henne så stektes det en hel hög. Dom provsmakade och var väldigt nöjda.

Smarrigt värre...


Eftermiddagen kom och vi hade planer på att ta oskulden på vår fina bärbara grill som vi investerat i. Vi körde upp på berget och till en backe som lämpar sej för aktiviteter.
Pulkorna drogs upp och det åktes ner i ett lagom tempo.
Sigge skulle åka med myset och Lasse skulle åka med fröken bonus. Det uppskattades föga.
Grillen startades och vi hade med oss köttbullsspett och korv. De var glupska damer där i skogen och det åts alltså friskt.
Mätta åkte vi hem och stötte på vägen ihop med mysets kusin, hon följde med oss hem och sällskapade oss när tjejerna tog ett bad.

Fröken flickvän drog på träning och jag drog igång med en kycklinggryta. Matlådorna var tvungna att fyllas på.

Nattningen skedde efter lite mysande i soffan. De var en trött triss och vilan var nödvändig eftersom det åter är dags för dagis i veckan.

Upp, upp,upp....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar