lördag 30 januari 2016

Renovering.....

Tomt...


Oj, oj, oj. Ibland är Leonora Vilhelmsson lite väl pang på rödbetan.
Myset blev lämnad på dagis av mormor och hämtad tre timmar senare. Detta på grund utav att jag skulle ta en ledig eftermiddag. När jag stämplade ut stod mormor, morfar och myset på brukets parkering. Vi skulle åka till Kallinge för att hämta vårt nya fina golv. Det lastades in i släpet och vi for hem. Allt bars in och vi la det i salen, skönt att ha det inne.

Jag tog en lite löptur medans det var ljust, man får passa på liksom.
När turen var över kom golvläggaren, tanken var att golvet skulle läggas när vi var på resande fot, likt den senaste renoveringen av det bägge fasturna. Detta slogs ur hågen då jag funderade över att vi skulle behöva ha golvet i salen ända tills det var dags att resa.
Vi fortsatte att prata om när det skulle ske och planen innan vi tog varandra i hand var att det skulle ske om två veckor. Jag flinade och sa lite på skoj att det hade funkat fint och fått det gjort i början i nästa vecka ;)
Hans svarade med ett leende och löfte om återkomst.

Återkomsten kom en timme senare och svaret var att dom skulle börja redan på måndag. Jag och min stora trut.
Nu får vi slita som djur för att få ordning på allt tills på måndag. Möbler ska flyttas från två rum och det gamla golvet ska plockas bort och lyftas ut. Hehe, ibland överträffar jag mej själv.

Fröken flickvän var sådär lagom nöjd med mitt något förhastade beslut men vi kämpar nu på gemensamt med att få ordning. Men helgplanerna förändrades totalt det är ett som är säkert.

Fullt ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar