fredag 23 september 2016

Bonden....

Upp och ner i skolan :)


Jag kan inte klaga på att det är tråkigt i veckorna. Nej denna veckan har innefattat nya utmaningar, samtal till 112 och massa mys med min dotter.

Jag har blivit erbjuden att fortsätta jobba i projekt i ett halvår till, jag kan inget annat göra än att tacka för förtroendet. Förmodligen står jag inför att få en ny chef och lite förändringar vad det gäller kollegor, men det kan bli kul.
Jag gillar mitt jobb och dom utmaningarna vi står inför. Jag gillar att utmanas.

Myset och jag tog en kväll i badhuset, hon simmade på, dök efter ringar och flöt runt på några flytplattor. Vattenrutschbanan var kul så några varv i den var ett måste.
Vi var möra båda två när vi kom hem så efter lite mat i magen slog vi ihop av trötthet.


Bonde och kock :)


Att fylla förråden med potatis var en lätt match hon cyklade ner på Vesan och jag gick med skottkärran och flohackan.
Hon hackade och räknade potatisarna. Lite bus på halmbalarna innan vi åter vände hem på cykel. En underbar kväll på fälten alltså.
När vi kom hem skalades, delades och koktes dom nyplockade potatisarna och efter det mosades dom med smör och mjölk. Färskare mos har jag nog sällan ätit. Det var himmelskt gott.

Ett par turer i löparskorna ett par snälla sådana, en svullnad på foten gör att jag försöker belasta fötterna så lite som möjligt, svullnaden är på ovansidan vilket gör att det inte påverka mej alltför mycket, men lite lugnare är nog bra.

En helg utan sambo gör att det öppnar upp för lite andra aktiviteter, vi har planen klar och det är en bra plan. Den kommer att innefatta lite godsaker och just nu har jag varit sockerfri i över tre veckors tid så jag är lite småskraj över hur kroppen kommer att reagera på morgondagens utfärd ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar