lördag 17 september 2016

Hundvakt.....

Olika bad....


En fartfylld vecka går mot sitt slut, vi har hunnit med simskolan två gånger vilket gick bra. Det går enkelt att lära sej när man har kul och kul det har vi.
Myset och jag har varit på skördemarknad det var mysigt att bara strorsa runt och smaka av alla läckerheterna som fanns på plats. Vi åkte lite karuseller vilket myset uppskattar betydligt mer än jag.

I veckan har det varit föräldramöte, ett trevligt sådant, jag kom lite sent på grund av en rejäl fastkörning på jobbet. Jag hann inte ens att byta kläder, jag kastade mej i bilen och olagligt tog jag mej till skolan.
Vi fick ta del i hur en dag på skolan är och det verkar vara väldigt bra. Jag fick snoka i mysets låda och titta i hennes läxbok. Hon verkar leverera den mängd hon är van vid från dagis. Mappen var proppfull och den lilla boken var redan färdigmålad från pärm till pärm.
Medan jag var på mötet åkte myset taxi med sin moster, dom var och lämnade den ena kusinen på golfbanan och där åkte myset lite golfbil.
Vidare var det jujutsu med den andra kusinen, därefter hämtades den första kusinen på golfbanan och åkte till handbollen, vidare blev den andra kusinen hämta och åkte från jujutsun till gympan. Där hämtade jag sen mitt lilla mys och vi for vidare och hämtade handbollskusinen och sen körde vi hem. Middagen åt jag efter att myset nattats och då var klockan nio. En lång dag alltså.

Vi har även prioriterat att boka en resa, det är inte alltid lätt med barn som bor på olika platser. Det skulle käppas lite hjul innan det slutligen kunde enas om datumen, men denna gången var det väldigt positivt, vi sparade nämligen 3000 spänn på att hjulen käppades. Tack för det ;)

Löpningen har varit lugn även denna veckan, några få mil in på kontot, tanken är att få till ett lite längre pass i helgen för att ladda inför nästa mara.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar