lördag 10 september 2016

Skolfritt.....

Syskonkärlek och myset som fotograf ;)


Skolfri dag på skolan inträffade samma dag som mormor och morfar skulle ge sej ut på ännu en resa, det passade perfekt. Jag, myset, min bror och hans barn följde med på tåget söderut. Dom hoppade av i Malmö och vi på stationen i Hylie.
Vi hade planen klar för dagen och det var att plaska runt på badet. Det var ett fint badhus och det var väldigt sparsamt med folk. Vi hade flera bassänger för oss själva och vi såg inte en kotte vid rutschkanorna och dom vilda forsarna. Jag vågade mej på att åka på en gummiring i forsen och det var faktiskt riktigt skoj. Mollie var som en lite säl och hon hoppade som vanligt helt vettlöst från kanten av bassängen.
Hon lärde sej att göra baklänges kullebytta under vattnet och stoltheten såg inga gränser. Kusinerna stöttade och hjälpte henne i hennes träning. Jag och brorsan chillade lugnt vid kanten i den varma bassängen. Skönt.

Kusiner på väg....

Efter flera timmars bad och kroppar skrynkligar som russin gav vi oss i väg. Vi siktade in oss på en restaurang som serverade Pizza och Pasta. Myset skulle ha en stor pizza i och med det så tänkte jag att jag tar en barnpizza, jag får ändå ta några tuggor från hennes. Trodde jag ja, pyttsan heller, hon klapp ta mej tusan hela pizzan från första till sista bit slank ner i mysets mage. Helt otroligt.
Tur var att kusinen inte lyckades trycka ner sin, jag fick ett par extra tuggor i alla fall ;)

Vi åkte tåget hem och det blev verkligen en toppen dag.
Hemma i palatset donade vi lite med tvätt och plock sen grävdes det lite i sandlådan innan det var dags att slå läger i soffans hörn med lite fredags mys.

En dag som bums åker ner i braiga lådan.


Lite konst.....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar