fredag 9 september 2016

Haveri och Taxi.....

Viktigt...


En vecka på jobbet som slutade i ett nytt allvarligt haveri. Denna gången var det ingen risk för personskador men det blev materiella skador som ser ut att vara tidskrävande.
Vi börjar bli väldigt vana vid motgångar just nu, men vi stretar på och försöker ideligen hitta ny energi för att gå vidare och rida ut de uppkomna stormar. Att vi är ett tight och bra gäng gör att vi gång på gång löser problemen och vi gör det med positivism. Vi hittar skratten i de mörkaste av tider. Men hopplösheten gnager på oss alla då och då och det är tufft.

Jag tog lite flexledigt för att vinka av myset vid skoltaxin. Jag passade då även på att tacka chaffisen för att hon var den hon var och att hon på ett mycket bra sätt tog min dotter till skolan varje dag. Mollie är trygg i hennes närvaro och det betyder allt för mej.

Myset har fått ny läxa och den hann inte komma inom byns gränser förrän den plockades upp och gjordes. Denna gången skulle hon skriva sin adress, måla sitt hus och sitt rum. Detta var klart innan jag kom hem från jobbet och visst något lite tjurig blev jag för att jag missat att göra ännu en läxa med min lilla tjej, hon är helt enkelt för snabb.

Dom nya vitvarorna har kommit på plats, nja inte alla, en felbeställning på diskmaskinen gör att det gapar tomt där den skulle stå.
Spisen är så sjukt fin och snabb, det tar inte tio sekunder förrän vattnet kokar, stänger man sen av plattan så är den iskall på lika många sekunder, det är ta mej tusan magi på hög nivå. Vilken grej alltså, och jag som var orolig över att vi inte skulle klicka, att jag skulle sakna spisen som hade 24 år på nacken. Men nej jag tror ta mej tusan att jag är kär.

Nu ligger stjärnkockarna risigt till, det är en sak som är biff ;)


Den supersnabba :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar