måndag 26 september 2016

Djurparken.....


Morfar upp i dan :)


Ännu en mysig helgmorgon, myset brydde sej inte om att äta frukost hemma, nepp hon skulle till mormor för att jag skulle springa, hellre frukost på undantaget.

Jag gav mej ut och det i småbyxor och korttröja, det var kyligt men skönt. Jag kände mej ruggigt pigg och det var märkligt eftersom att jag sprang kvällen innan. Men jag trampade på piggt och det uppför mördabacken, för dagen klarade jag km tid under 8 minuter vilket har känts som omöjligt i backen förut.

Hem och dusch och packning av väskan. utfärdsdags.
Vi lastade in väskorna och mormor och drog söder ut. Mot djurparken, det var ett tag sen jag var där och det hade skett förändringar, stora förändringar.
Fåret Shaun hade storsatsat 50 miljoner kronor vilket hade resulterat i en uppfräschning i hela parken. Superskoj.
Vi åkte traktorbanan och räknade får, vi gick på upptäcksfärd och använde kikaren för att se på djuren som befann sej lång från oss. Vi grillade, drack kaffe och vi åt glass.
En naturbanan där man inte skulle röra marken gick vi två gånger om. Vi tittade på Järv, Älg, Björn och vildgris. Myset var vetgirigt och det gillar jag skarpt.
Hon gillade även rummet där det fanns en massa slemmiga kryp, den delen av parken går inte jag i gång på precis.

En lekplats som var nybyggd lekte vi på och vi kikade på dom små kaninerna som skuttade omkring. Sälarna räknade vi och dom små söta getterna studerade vi när dom åt gräs.
En dag helt i min smak, utomhus med en massa djur och självklar myset :)

Tjenare :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar