måndag 10 april 2017

Rena rumpan....

Hon är så coool...


Sovmorgon, ja men vad hjälper det när man ändå vaknar halv sex. Mollie sov som en gris så jag satte igång att svara på mail under ett par timmar. Det slog mej att det finns så otroligt mycket fina människor i vårt land. Människor som skickade lyckönskningar, människor som var i förhållanden och alltså inte hade någon som helst vinning i att höra av sej till mej. Att dom tar sej tid för mej, ja jag blev rörd. Jag fällde ett par tårar och jag skrattade hejdlöst, det var många mail med stora kontraster.
Myset vaknade halv åtta och jag kröp ner till henne. Vi myser bland alla hennes kramdjur och rätt som det är säger hon. Lever.
Lever vad då frågar jag.
Ja gosedjuren lever på natten.
Hmm självklar, eller? Jag älskar hennes tankar och funderingar.

Vi fick förmiddagsbesök av en mycket kär vän och delar av hennes familj. Vi fikade och myset fick en hel kasse kläder. Dom fick med sej Mollies gamla trehjulig hem, men bara låna enligt Mollie. Det var viktigt att dom var överens i det ärendet.

Vi klippte gräset för första gången detta året. Hur underbart doftar inte det då. Mollie knackade på mina hörselkåpor, hon ville prata med mej. Jag stannade klipparen och frågade vad hon ville.
- mamma.
- ja hjärtat vad vill du?
- hur är det att vara vuxen?
Jag flinade åt hennes fråga och svarade att det är bra att vara vuxen, men det är nog bättre att vara barn. Men det är bra Mollie.
Jag startade sen gräsklipparen och jag funderade på hennes fråga.
Hon är finulig och hon är filosofisk. Jag gillar det skarpt.

Jag tog en löptur på berget när mormor kommit hem från jobbet. En eftermiddagstur alltså och det tillhör minsann inte vanligheterna. Men det var skönt och det var fint att springa i eftermiddagssolen. Jag stressade kroppen i 15km.
Grillen startades på undantaget när jag kom hem från berget och det smakade utsökt. Grillad korv är underskattad.

Myset hon tog ett bad och med tanke på hur mycket tvål hon tog är jag övertygad om att kommunens renaste rumpa just nu sitter på Mollie Vilhelmsson, inget snack om det ;)

Tillsammans :)

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar