fredag 7 april 2017

Min påskhare....

Så himla fin bild. Tack för den <3


Sista passet på gymmet, ja jag tror bannemej att det var det. Vår, sommar och höst på berget vilken befrielse.
Det blev en bra och händelserik dag. Alla bönderna är nu släppta och även det var en befrielse. Att åter kunna låta bli att vakta tunga är skönt både för mej och för Mollie. Hon har tydligen redan berättat det på samlingen i skolan, samtidigt kunde ingen vara riktigt hundra säker på att det hon sa faktiskt var det rätta. Barn har ju livlig fantasi, ja en del vuxna med har jag märkt ;)

Pressbilden som Tv4 släppte på mej var så fantastiskt fin så jag hade svårt att ta in att den där granna tjejen som satt på stengärdet faktiskt var jag. Jag är oerhört tacksam över att jag får möjligheten att träffa så mycket duktigt fotofolk.
Tacksamheten är också stor till alla vänliga människor som delat inläggen och spridit infon om att jag är en av årets bönder. Stort tack för det.

Att Linda Lindorff sen tar till orda på sin blogg om att hon såg mej som snygg, sensuell och charmig. Och rader som "om jag inte själv varit gift så ;)" Det får mej att tro stenhårt på att detta kommer blir en mycket händelserik och kärleksfull sommar.

Det var fullt upp hela dagen vilket gjorde det extra skönt att komma hem till palatset och krypa upp i soffan med min lilla dotter.
Hon berättade om sin dag och att maten på skolan inte varit god. Det var ovanligt att höra från den lilla allätaren.
Vi lagade mat ihop och den slank minsann ner i lilla fröken. Kyckling och ris. Medans den lagades så drog vi igång och bakade lite cocostoppar från ett recept ur Mollies egna kok och kakbok. Hon var mäkta stolt när hon läste receptet själv.

Ett litet paket som vi väntat på skulle komma hade dimpt ner i brevlådan. Det fanns inga gränser över den lyckan min dotter visade upp när hon klätt på sej sin nya kanindräkt. Jag satt med ett superfånigt leende och tittade på henne när hon hoppade runt på vardagsrummet och lekte påskhare. Hon var så full av liv.

Mycket lycka, vi har fixat gympadojorna, det var en enkel match när vi gick in i en sportaffär. Hon valde mellan Nike och asics och snabbt beslutade hon sej för asics, ett mycket bra val. Jag kör själv enbart med asics. Don´t run, fly ;)
Den lilla köttätandeväxten har så äntligen också flyttat in i palatset. Jag försökte mej på ett skämt med kassörska i blombutiken när jag frågade efter skötselråd.
- Ska jag köpa korv eller köttbullar till den.
Vi var inte på samma humoristiska nivå kassörska och jag, det var jag helt på det klara med när jag gick därifrån. Mollie flinade dock.

Vi rev av två böcker till nattningen. Mysigt, men hon var inte nöjd där, nä det skulle samtalas om majblommorna också, att dom såg ut som nyckelpigor i år. Jag fick henne att avsluta samtalet efter att vi tummat på att vi ska försöka få tag på en redan nu i April. Är det möjligt tro?


Den här lilla busen...


Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar