måndag 24 april 2017

Utelåst....

Ja här hjälps vi åt...


17 km för att hålla huvudet i trim och kroppen tight, det räckte en söndags morgon. Jag var hemma halv åtta och den känslan är kanon. Jag funderade klart en hel del det gör jag alltid på mina löppass. Men trots att huvudet arbetar konstant så finner jag en slags vila i rörelsen och det är superskönt. Jag har hittat helt rätt. Ny information jag får till mej bearbetas fint på berget bland stenar rötter och för dagen även bokar som spruckit ut och jag anade en ljus spröd nyans av grönt, det är på gång.

Hemma väntade mitt mys hon var förväntansfull inför dagen. Det gillar jag att se, att det spritter i kroppen på den lilla sexåringen. Jag känner igen mej själv så tydligt i henne.

Vi åt en tidig lunch, men det funkar fint om man är uppe tidigt.
Vi hängde tvätt ute och solen öste ner på oss, fantastiskt skönt väder. Jag satte mej på altanen med en kopp kaffe och tittade på tvätten, jag älskar tvätt på strecket. Det ser så hemtrevligt ut. Livet var så där underbart lättlevt. Det är så det ska vara.

Tvätten torkade snabbt och det var tur det för hagelskurarna avlöste varandra resten av dagen. Vilket väder, från sommarkänslor till vinterfeeling.

Vårbruket är igång ;)


Vi drog till simskolan, vi låg ett pass efter nu för att vi varit på semester. Mollie började gråta och ville inte gå i vattnet, hon kände inte dom andra barnen och det var anledningen till utspelet. Jag fick slutligen i henne i vattnet och då släppte allt. Skönt.

När vi kom hem kom en kompis till Mollie på besök, alla hennes vänner älskar att vara i palatset, anledningen kan jag räkna ut. Mollie har en skit cool mamma som är med i leken och fixar med glass i stora lass. Bara det liksom ;)
Tjejerna dansade och jag var med en stund men jag blev trött och intog soffläge. Tempot var högt på fröknarna, alldeles för högt för mej.

Jag svarade på mail en stund men sen behövdes det lite fysisk rörelse. Vi gick ut och dom bägge fröknarna röjde palatsets källare totalt. Ibland får man släppa på vissa saker. Och roligt hade dom ;)

Vad som var mindre roligt var att dom sprang in i huset och låste dörren och är det något jag är allergisk emot så är det dumheter, detta var en sådan. Jag hade där efter ett rysligt tydligt förmaningstal för dom bägge att det är förbjudet i alla lägen att göra på det viset. Dom förstod. Ja det hade nog varit omöjligt att inte förstå. Jag var extremt tydlig ;)

Jag fick ett mail till mej under gårdagen från en person som jag inte känner, men det visade sej att vi har en gemensam vän. En vän som tyvärr är väldigt sjuk just nu.
Denna personen visste en hel del om mej och det är väldigt fascinerande i sej. Att människor vet vilken jag är men jag har inte en aning om vilka dom är. I mailet skrev han att han hört många superlativ om mej och även att han själv förstått att jag var ett fenomen till människa.
Det måste jag säga att jag aldrig har hört någon beskriva en annan människa på det sättet.
Ja jag blev rörd. Hur skulle jag inte kunna bli det. Ett fenomen i en positiv mening det slår högt det.

Jag hade faktiskt svårt att finna ett svar som var så kraftfullt så han skulle förstå vad det betydde för mej att han skrev och önskade mej lycka till på min resa som jag har framför mej.
Stor tack är litet i sammanhanget.

Hum, frihet under ansvar, jo tjena ;)


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar