tisdag 11 april 2017

Överväldigad....



Dagen kickades igång som så många andra dagar. Med en löptur. Berget stod där och väntade på mej, jag dundrade upp i mördabacken, jag njöt och jag log när jag kommit upp för backen. Nerför rullade det snabbt och jag såg solen stiga i full fart. Det var otroligt vackert. 7 km god morgon typ.

Jag hade för dagen ett väldigt intressant jobb, jag jobbade med fennopol som har till uppgift att flocka finpartikulärt material. Denna specialitet är grymt hal om den kommer i kontakt med t ex en slät golvyta. Den blir även som klister när stora mängder hamnar på samma plats. Och hamnar den i ansiktet vilken den gjorde på mej efter att jag använt högtryckssprutan så blir man vit i nyllet. Än värre är när man får det i munnen, det är väldigt ofräscht och säkert inte jätte hälsosamt. Jag la många timmar med detta men bra blev det.

Jag hämtade upp Mollie i skolan och jag vet inte riktigt vad som hände, hon sprang ut i skogen och gömde sej bakom ett träd. Okej jag förstod att hon var på lekhumör, jag smög på henne och när hon beslutat sej för att komma fram fick jag världens största kram. De finns ingen som kramas som min dotter.

Vi körde hem till palatset och middag lagades. Mollie var måttligt intresserad av att hjälpa till att laga, men äta gick bra.
Vi hade teven på och huxflux var Leonora Vilhelmsson i rutan. Jag såg ju väldigt bra ut måste jag säga. Jag kanske skulle fundera på en skådespelarkarriär. Möjligt att jag kommer ha lite problem att hålla mej till manuset men för utom det skulle det nog funka finfint ;)

Vi investerade i lite vårblommor för ett tag sen, dom har inte kommit i jorden än, varför vet jag inte men vi har väl helt enkelt inte kommit till skott. Det gjorde vi, eller jag äntligen i går.
Mollie var slow så hon hängde kvar inne medan jag var ute och grejade. Det blev väldigt fint och det var skönt att få dom på rätt plats. Jag bjöds på ett riktigt fint Aprilväder när jag var ute. Det regnade, det blåste och det var sol. Otroligt att uppleva allt det på bara en timme.

Det planeras även för fullt inför påskhelgen och ja, det är inte lite som ska få plats där. Det är allt från shopping, kompishäng för myset, en tripp till Stockholm och en riktigt härlig tjejkväll. Sen ska jag väl avverka några mil i löparskorna med tänker jag :) Det blir bra det.

Nattningen skedde gemensamt och jag är glad för att vi åter är inne i dom rutinerna, att hon vill ha mej bredvid sej när hon somnar. Jag njuter av att höra på henne när hon säger att hon inte är trött och i nästa ögonblick sover hon tryggt bland alla sina små kramdjur. Jag bara ler.

Ler gör jag även när jag läser min post. Jag får så mycket mail från människor så jag klarar knappt att sortera ut allt vackert. Många som ber om ursäkt för att dom hör av sej och tror att dom stör, det gör ni absolut inte.
Igår fick jag rader till mej som "Som människa imponera hela du på mej" "Du är så förbannat awesome"
Jag får bilder och filmer sänt till mej från vackra kvinnor. Jag är helt betagen av allt vackert som finns i vårt avlånga land.
Och allt detta händer innan min kontaktannons på teve ens har kommit ut. Jag är överväldigad.



Jockarp.

1 kommentar:

  1. Härligt inlägg.❤ snygg är bara förnamnet 😉 barnakramen är den bästa kramen.
    /c.adolfsson

    SvaraRadera