tisdag 26 februari 2019

Ny erfarenhet.....

VI.....



Mollie har blivit väldigt förtjust i våra nya maträtter som lagas i palatset, så till frukost ville hon ha rester i form av fläskfilégryta och potatis. Varsågod sa jag och serverade maten på silverfat ;)
Hon åt glupskt och tallriken slickades, hon var med det redo för dagen. Jag följde henne till taxin och vi sa hej då.

Hon åkte mot skolan och jag drog iväg på ett springpass. Jag kände mej trött i kroppen, anledningen kan vara att jag sprang ett eftermiddagspass dagen innan, det är jag inte riktigt van vid. En annan anledning vilket jag tror mer på att min trötthet i löpningen beror på det är att jag äter mindre kalorier just nu, faktiskt mindre än min kropp behöver. Men jag tror det är gynnsamt framledes. Men självklart måste ju kroppen reagera på det mindre intaget av energier. Hur som 14 km rasslade jag in med.
Hem och lite brunch sen var det bara att ge sej på och tvätta bilskrället igen. Dum som jag var drog jag över berget i tron om att det inte skulle grisa ner bilen allt för mycket. Jag hade fel, den var helt vit efter dom grusade vägarna. Morr.

Mollie kom hem från plugget och hon hade lite fruktstund medans jag stod i köket och brassade dagens middag. Allt var förberett inför kvällen. Det var ett måste.

Mollie gick upp till undantaget för att fira ett litet namnsdagsbarn vid namn Sigge. Hon och morfar välte i sej en varsin semlar. Gottegrisar.
Själv drog jag in till stan för att träffa en idrottsmassör. Det var mitt första besök hos en massör och jag kände det som viktigt att träffa en person som fattade vad jag utsätter min kropp för genom långdistanslöpningen.
Han tyckte att min kropp var i helt okej skick, inte misskött alls men diafragman var något stressad och det är ju lagom gynnsamt för en löpare. Även leverns upphängning var inte helt okej vilket vi ska jobba vidare med vid ett annat tillfälle. Detta var alltså mer än en muskulär massage. Väldigt intressant må jag säga.

Efter massagen drog jag hem och hämtade myset som firat färdigt, hon växer så det knakar så en akut utryckning var tvunget för att investera i nya skor.
Vi drog till Kristianstad och hon köpte sej tre nya par. Tre nya brallor åkte också med i all hast.
Vi tog en snabb vända till mataffären och gjorde av med en 600 lapp. Men nu klarar vi oss ett tag.
Hem fort som tusan och riset koktes och grytan jag brassat innan värmdes på.
Galet gott. Att följa recept är riktigt kul ibland, i alla fall när man får göra vissa avsteg från de ;)
Efter maten var det kväll och en liiiten stund vid tv sen var det lopplådan som väntade oss båda.

Redo för massage...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar