måndag 4 februari 2019

Smörgårdsbord av flator.....Som lördagen såg ut började även söndagen.
Uppstigning, hopp i skidkläderna och iväg. Vi bjöds på mer snö och vägen till backen var sagolikt vacker. Vi fick stanna bilen flera gånger och bara titta på vackerheten.
Första åket stramade det rejält i vaderna. Hoppsan vad otränad man är, inte ok ;)
Mollie var även hon påverkad av det långa passet från föregående dag så vi tog det lugnt. Vi vände hem mot byn runt 13 snåret och vi kastade oss handlöst i soffan.
Jag fick dock hasa mej upp för att brassa söndagsmiddagen. Vi åt som små ponnyhästar sen la vi oss på soffan igen. Jag somnade en stund och vaknade rastlös och full av liv. Mollie var dock i ett lågt tempo så hon fick vara. Jag gick ut en sväng och pysslade med lite allt möjligt. Skönt att planlöst gå och titta till sina ägor :)
Vi har det bra vi.

Innan läggdags tog vi ett långt varmt skönt bad.
Vi parkerade oss en stund med läxan i soffan. Det var så mysigt att sitta i bara morgonrockarna i ett varmt hem när det utanför var flera minus och ett helt underljuvligt vinterlandskap.
Jag sög in mitt vackra hem och sa högt till Mollie. Herregud vad fint vi har det. Hon tittade på mej log och sa. Ja det har vi mamma.

Idag är det QX-galan, jag och min dejt är inbjuden. Men detta året prioriterar jag annat än att köra 100 mil tur och retur på vintervägar. Möjligt att jag är dum i huvudet som inte ta chansen till detta gigantiska smörgårdsbord av flator. Det kan ju vara så att hon är där.
Men och det är ett stort men. Hon som är ämnad för mej. Henne kommer jag ändå att möta i sinom tid. Jag kommer inte i att missa henne.
Möjligt att vägen blir lite längre innan vi möts men mötas kommer vi att göra ;)
Så jag sitter lugnt och guppar i båten. Ingen panik.

Nu har jag även löst logistiken med Mollie inför mitt tänka intervallpass. Tanken är start 04.30 onsdag morgon. Kan bli landsväg i stället för bergslöpning, oklart i detta nu. Tre lugna mil är det som är sagt och då är det som ska avverkas. That´s the law.....
Vidare paus sen två mil, ytterligare paus sen avslutas dagen med minst en mil till. Låter som en bra onsdag det där.

Morgonrockar oss ;)


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Sitt du ner i båten, men ro hitåt! Ska tänka på dig på onsdag o skicka massa kraft o energi. Du är grym på så många sätt. Hejja dej! 🌹🌹

    SvaraRadera